Wat is deze week voorbij gevlogen. Begin van deze week (22 t/m 28 mei) keken we uit naar de bruiloft van mijn zwager en nu zijn ze gewoon al weer getrouwd. We hebben deze week super mooi weer gehad, het begon iets minder warm maar eindigde heet zoals sommige dat zouden zeggen. We deden dus ook vrij weinig eind van de week. Kijken jullie mee?

Maandag

We starten de dag met een goed ontbijt, want we hebben een missie. Eigenlijk zelfs 2 missies. Missie 1: kleren opruimen, wat een zooitje was het met ineens de zomer kleren die nodig waren. Missie 2: Jurkje voor de bruiloft want het blijkt ineens warm te zijn in plaats van een graad of 15.

Deze jurkjes paste ik thuis allemaal, maar ik was niet tevreden. Met of zonder legging, het was het allemaal net niet.

Dus toen Nola wakker was zijn we samen naar wat winkels gegaan. Ze was het inmiddels wel een beetje zat, maar we zijn geslaagd. Welke het is geworden zien jullie later.

Dinsdag

We gingen dinsdagochtend naar de kinderboerderij met de peuterspeelzaal. Luca vond het allemaal erg leuk en heeft echt genoten. Verder maakte ik weinig foto’s en waren we vooral druk met vanalles en nog wat.

Woensdag

Ik heb eigenlijk geen foto’s gemaakt vandaag. We waren best wel druk. Om 5 over half 7 stond mijn schoonzusje hier om samen met mij en Nola naar de bruid te gaan. We hebben ons daar klaar gemaakt voor de dag. Snel naar huis, Nola en Zoë slapen. Wij eten en nette kleding aan, met kinderen weet je het immers nooit. Weer opgehaald om naar de feestlocatie te gaan. Nola en Zoë kwamen iets later met mijn ouders. Zo fijn om dan oppas te hebben. Ik heb nog wel een foto van mijn ouders gekregen van Luca en een foto van mijn schoonvader van Nola. Dus dan kunnen jullie wel zien hoe zij eruit zagen op deze feestelijke dag.

Een beetje ingezoomd, maar hij vertelde dat hij geen ijsje had gehad. Wat helemaal niet klopte, maar dat wist oma niet. Dus hij mocht daar nog een ijsje eten. De bofkont! Dat had hij ook wel verdiend na deze dag. Hij heeft zich zo goed gedragen, onze knappe zoon. 

Hier staat ons prinsesje. Ze deed het heel goed deze dag en bracht de ringen precies waar ze hoorden.

Super trots op onze kinderen hoe zij zich hebben gedragen. Ze kunnen echt heel druk zijn en veel lawaai maken. Deze dag hielden ze zich erg in en waren voorbeeldige kinderen.

Donderdag

Na een voor mij kort nachtje kwamen ’s middags de kinderen weer thuis. Fijn om ze weer om ons heen te hebben, al was het heerlijk om even rustig op te kunnen starten. Ondanks dat ik veel te vroeg wakker was, daar werken we nog aan zullen we maar zeggen.

We hadden een mooie corsage voor de feestdag gisteren. Het was deze anjer. Een mooie bloem met een mooie betekenis.

Vrijdag

Het is super lekker weer dus wij smeren weer. Ik vind die van de kruidvat erg fijn voor de kinderen. Vorig jaar kocht ik deze miniverpakking en deze gaat nog altijd mee. Dit jaar ook een grote verpakking gekocht. Voor ons zelf de nivea die in de aanbieding was. Zo worden we hopelijk bruin in plaats van rood.

Nola vind de zandbak geweldig dus besloten we er toch maar weer zand in te gooien. Luca herontdekte de zandbak ook weer en zo zaten ze met z’n tweetjes.

We moesten nog even langs opa en bleven daar ook eten. Na het eten gingen we naar huis en wilde Luca graag op de foto met Nola. Wat een lieverds!

Als we thuis zijn besluit ik samen met Luca nog een naar het centrum te gaan. Daar halen we nog een extra badcape en zwembroekje voor hem voor op vakantie. We gingen ook nog langs de action voor slippers, maar zijn maat was er niet. Daarna speelt hij nog even in de speeltuin waar we langs fietsen en we kijken naar de trein die langs rijdt (zie kopfoto).

Zaterdag

Ik maak geen foto’s van vandaag behalve deze. Ik maakte twee staartjes bij Nola. Het is niet echt goed gelukt, maar ach dat komt wel. Ik blijf gewoon oefenen. Met het warme weer lijkt het met wel fijner om niet alles zo in mijn nek te hebben hangen dus doen we er gewoon 1 of 2 staartjes in.

Verder doen we het rustig aan deze dag. We zwemmen wat, mijn zwager komt nog langs met mijn nichtje en ook zij nemen even een duik in het badje.  Relaxen it is!

Zondag

Ik maak geen foto’s van vandaag. In de ochtend pak ik alvast een aantal spullen voor mee op vakantie. In de middag gaan we na het slaapje van Nola naar mijn ouders. Samen met Nola en mijn zusje ga ik nog even in het zwembadje en daarna zet mijn vader de bbq aan. Een goed begin van onze vakantie.

Dat was onze lekkere warme week. We hebben er van genoten. Daarna zijn we heerlijk een midweekje op vakantie gegaan. Daarover kunnen jullie later meer zien, anders werd het zo lang.

liefs Minke

1 thought on “happy moments 13: heel veel zon, een bruiloft en lekker zwemmen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: