Al een tijdje ben ik bezig met het zoeken naar een oplossing voor mijn foto’s die ik wil plaatsen. Ik kreeg namelijk geen foto’s meer toegevoegd in mijn wordpress. Wat blijkt, mijn schijfruimte is vol dus er kan echt helemaal niets meer bij. En een blog zonder foto’s is toch een beetje saai. Dus ik heb besloten er even goed voor te gaan zitten en te gaan kijken hoe we dit gaan oplossen zodat we dit niet heel vaak meer gaan hebben. 

Wat betekend dat?

Nou, eigenlijk is het heel simpel. Er zullen geen tot weinig nieuwe blogs online komen tot ik alle afbeeldingen heb verkleind en weer heb toegevoegd. En we dus weer extra afbeeldingen kunnen toevoegen. Dat geeft niet, het is op te lossen en best wel simpel ook. Gelukkig is het heerlijk weer dus kunnen jullie lekker genieten van de zon. En die blogs van mij? Die komen wel weer een keer hoor!

I’ll be back soon!

Liefs Minke

3 thoughts on “We just take a break

  1. Misschien kun je hosting upgraden? En smush it is geweldig, die doet al het verkleinen voor je in een paar uurtjes ? oh ja, en vanaf eerste gebruik zorgt hij ervoor dat de foto’s niet meer zoveel ruimte innemen

    Dan is er ook nog een programma die al je niet gebruikte foto’s delete, maar ben even de naam kwijt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: