Wat was het een heerlijke week. We hadden veel zon en warmte. Daardoor konden we lekker in het badje in de achtertuin zitten. Ook aten we veel ijsjes en we gingen er nog even op uit. Helaas maakte ik niet al te veel foto’s. Te veel aan het genieten van de warmte. Kijken jullie mee naar de foto’s van afgelopen week?

Maandag

De warme week begint in het gemeentehuis. Ik zag zaterdag dat ik eindelijk, na ruim 2 maanden, ben goedgekeurd en ga mijn rijbewijs verlengen. Zo fijn. Vrijdag kon ik hem al ophalen. Hij is nu voor 10 jaar geldig, een klein feestje waard!

’s avonds gaan we lekker uit eten met mijn schoonvader. Heerlijk vers fruit met de warmte. I love it!

Dinsdag

Dinsdagmiddag gaan we even naar de dierentuin. Ja, die warmte was daar niet echt te voelen. Het was ook heerlijk rustig. Wat is Luca dan klein naast zo’n giraf!

It’s alive! We zagen één van de panda’s een rondje lopen in het buitenverblijf. Zelf had ik ze enkel gezien dat ze sliepen. Dit was wel een stukje leuker.

Woensdag

We doen het rustig aan vandaag. Mark moet einde van de dag nog naar zijn werk voor een bijeenkomst. Luca gaat bij opa spelen en mama maakt voor het avondeten salade. Met uitgebakken spek. Jammie! Krijg er weer zin in als ik dit zie.

Na het eten nog even lekker buiten liggen in het zonnetje. De kindjes spelen lekker met papa.

Donderdag

Kijk wat een mooie lucht. Het is vroeg, maar zo kan het lekker even doorwaaien boven. Ramen allemaal open. Heerlijk! 

Mijn lieve meisje. Ze had het zo warm. We namen een zelfgemaakt fruitijsje als tussendoortje. En zie je haar armbandje. Elke keer roept ze daar weer om. Ze wordt ook boos als ik hem niet om doe, dus dan doen we dan gewoon.

Hebben jullie de blog over deze lekkere thee lekkere thee gezien? Ik ben een echte theeleut en drink dat ook gewoon in de zomer. 

En kijk nou, ik heb meer dan 600 volgers op instagram. Bedankt! Ik ben er heel blij mee dat jullie mij willen volgen!

’s middags slaapt Nola niet zo lang en gaan we lekker het badje in. Luca komt er later toch ook maar gezellig in spelen. Ideaal zo’n badje in de achtertuin.

Vrijdag

Als Luca weer terug is uit school begin ik met de voorbereidingen voor zijn traktatie. Ik doe niet mee met alle heisa dat het zo groots en duur mogelijk moet zijn. Dit is dus wat ze krijgen. Omdat er heel veel traktaties zijn in de laatste twee weken besloot ik verder geen snoep toe te voegen. Dat krijgen ze al genoeg.

Zaterdag

Deze dag verregent een beetje. Wat een rot weer na de mooie week die we hadden. Gelukkig komt er wel iets heel gaafs binnen. Dit mooie kookboek van chickslovesfood dat ik won bij Joyce. ’s middags komt er ook een vriendje spelen bij Luca.  Ze hebben zoveel lol samen. We mogen dinsdag al weer bij hem komen, maar dat gaat helaas niet lukken. Na hun vakantie spreken we weer af. Kunnen de jongens dan weer lekker samen spelen.

Zondag

Ik maak alleen deze foto vandaag. De hele ochtend regent het zo’n beetje. We maken er een chillochtend van samen. Mark mag ’s middags weer werken en als Nola wakker is ga ik met de kinderen naar opa toe. Daar blijven we ook gezellig eten. Na het eten lopen we naar huis, om vervolgens weer terug te lopen omdat we de beker van Luca zijn vergeten. Ach, zo komen we in ieder geval aan onze beweging.

Een nieuwe, speciale week  voor ons. Vandaag (maandag) wordt mijn oma geopereerd dus daar hoop ik dan nog wel even langs te kunnen. Gelukkig is het ziekenhuis vlakbij. En donderdag is Luca jarig. Dan wordt hij al weer vier jaar. De tijd gaat zo snel. Wat zijn jullie plannen deze week?

liefs Minke

9 thoughts on “Happy moments #16: ijsjes, heel veel zon en warmte

  1. Wat een leuke week hebben jullie gehad zeg! 🙂 Geef mij het weer van vorige week maar weer (misschien een paar graden minder maar in iedergeval zoveel zon!) heerlijk lekker de hele middag in het badje spelen, Nina vond dat ook geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: