De eerste week van de vakantie is voorbij. Het was niet heel mooi weer maar we hebben toch weer aardig wat leuke dingen gedaan. Vooral ook veel binnen gespeeld met paw patrol en we doen ook alsof Luca dokter is. Die cadeautjes van paw patrol voor de verjaardag van Luca zijn een groot succes. Ook hadden we nog een verjaardagsbbq van de dochter van een vriendin en gingen we naar de dierentuin. Kijken jullie mee?

Maandag

Oke, laat ik het eerst maar eens over mijn afwezigheid hebben. Of eigenlijk, ik was niet echt afwezig want we zijn gewoon thuis. Maar het is vakantie en daar geniet ik ook gewoon van. De kinderen worden nu door mij vermaakt de hele dag (soms met wat hulp van manlief of opa/oma) en dat kost veel energie. Dat merk ik in de avond ook echt heel erg, dus geen puf meer om te bloggen. Aangezien ik denk dat jullie ook van de vakantie genieten heb ik besloten een zomerrooster aan te houden. Ik plaats nog wel mijn happy moments, omdat ik dat gewoon super leuk vind om te maken. Ook wil ik graag wat artikelen maken over de mamachallenge, maar verder komt er niets online. Dat doen we wel weer na de vakantie. Als we ook nog even de tijd hebben om wat te lezen. Zo, nu verder naar de maandag.

We begonnen de dag in de sportschool. Even heel erg zweten, kramp in mn kuiten en gewoon geen zin meer. Sporten, ik ben er niet voor gemaakt. Maar ik heb het toch maar wel gedaan. Jeej!

Een ussie met mijn dochter. De schat vind het leuk om foto’s te maken haha.

We gaan naar de dierentuin en kunnen op een bepaalde tijd even langs de panda’s. Echt, die ophef. Ik snap er nog niets van. Ik trof ze weer zo aan. Steeds maar slapen en rusten die panda’s.

De kinderen hadden het wel heel erg naar hun zin. Een goede afsluiting van de vakantie van papa!

De dag sluiten we af met z’n viertjes in bed. Nola vind dat tegenwoordig ook heel leuk en blijft lekker liggen. Ideaal.

Dinsdag

We deden weekboodschappen en ik nam een grote zak met buitenbeentjes paprika’s mee bij de ah. Daar maakte ik vast pakketjes van en stopte ze in de vriezer. Super handig als ik ze nodig heb.

Hebben jullie de recensie over dit leuke boek al gelezen? Zo handig om maar 1 boek mee te nemen op vakantie in plaats van 5.

Woensdag

Papa is weer werken en we starten rustig op. Zuster Nola komt even langs bij mij om te kijken hoe het gaat.

Tussen de middag gaan we binnen picknicken. Het is vreselijk weer dus blijven we lekker binnen. Lekkere hapjes en zelfs wat koekjes. Soms mag dat gewoon.

Gelukkig wordt het droog en kan ik nog een rondje hardlopen als Mark thuis is. Het ging helemaal niet zo lekker en ik had echt geen zin. Maar we zijn toch geweest. Je moet wat om je doel te bereiken natuurlijk.

Donderdag

Geen foto’s van de ochtend, we zijn druk opzoek naar een leuk verjaardagscadeau. Ook halen we luiers bij de DA. Als Nola slaapt komt dokter Luca even langs (uitgelichte afbeelding). Ik krijg een prik en dan ben ik niet meer moe, aldus de dokter. Was het maar zo’n feest.

’s avonds is de verjaardag van de dochter van een vriendin van mij. We gaan heerlijk bbqen. Ik eet deze lekker salade van haar moeder. De kinderen eten lekker vlees. Het wordt veel te laat voor de kinderen en we kunnen nog net voordat de afrit van de snelweg wordt afgesloten naar huis. Gelukkig, anders hadden we echt een stuk moeten omrijden.

Vrijdag

Ik haalde deze mooie bloemen in huis. Een tijdje terug hadden we tulpen staan en daar werd ik best vrolijk van. Dus ik besloot nog eens wat bloemen te halen. 

In de ochtend mag ik ook weer naar de osteopaad. Ik hoopte dat het de laatste keer zou zijn, het is toch een dure hobby. Helaas bleek er toch nog veel niet helemaal goed te zitten en dat was ook goed te voelen. Dus we hebben er weer een afspraak bij gemaakt. 

We spelen, zoals eigenlijk elke dag, met paw patrol. In de middag komen opa en oma nog even zodat we even wat kunnen regelen voor het verjaardagscadeautje voor mijn moeder. Als ze weg zijn besluit ik met de kids nog even naar opa te gaan en daar te eten.

Zaterdag

Ik maak de hele dag geen foto’s. Mark is ziek en ik besluit met de kinderen naar mijn oma te gaan. Eerst tanken, de eerste keer dat ik zelf tank in mijn hele leven. Oma is helemaal verrast dat we er zijn, gelukkig gaat het een stuk beter met haar na de operatie. Dan nog even met de kinderen naar de action en we komen langs het oudste monument in Barneveld, de oude kerk. Luca wil graag even binnen kijken. Maar natuurlijk doen we dat. Mooi om dat even te zien. In de middag nog even boodschapjes halen en iedereen douchen. Daarna doen we het rustig aan. In de avond ga ik lekker weer even lezen.

Zondag

Luca is al bij opa en Nola op bed. Mama kijkt even tv, ik begin aan suits. Helaas wordt na een paar minuten Nola al weer wakker. 

We gaan nog even bij papa liggen en daarna naar beneden. We spelen nog even samen en gaan dan naar opa en Luca voor de verjaardag van ome Dennis.

Van Luca krijg ik de mooie giraf die hij geschilderd heeft.

 

 

2 thoughts on “Happy moments #19: Dokter spelen, eerste week vakantie, dierentuin en paw patrol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: