Oke, het was niet de hele week zon, zee en strand. Vrijdag had Mark een verrassing voor mij en gingen we wél naar het strand. Super gaaf! De rest van de week mocht Luca nog naar school. Was het redelijk week en waren er veel afscheidsfeestjes op de peuterspeelzaal. Kijken jullie mee naar wat wij deden de laatste schoolweek?

Maandag 3 juli

Na een weekend vol feest is het tijd om weer naar school te gaan. De laatste week gaat van start. Luca heeft er zin in!

Nola is niet helemaal in haar hum, maar wil wel lekker spelen. We plakken de magneten op de deur en halen ze er weer af.

In de middag is Mark werk met Luca en kijk ik een stukje van de laatste aflevering van PLL. Toch een beetje een afknapper, die laatste aflevering.

Als ze weer thuis zijn gaan Luca lekker spelen met zijn nieuwe speelgoed. We maken er een hele paw patrol baan van.

Dinsdag 4 juli

Na een dagje school gaan we met zijn nieuwe speelgoed spelen. Eerst bouwen we de duplo trein.

Daarna spelen we buiten met de vloeibare stoepkrijt (die je iets moeilijker uit je kleding krijgt dan zij zeggen) en we pakken het bellenblaadpistool er ook even bij.

Woensdag 5 juli

Ik maak banaan/ei pannenkoekjes als tussendoortje met wat appel. 

’s middags heb ik een intake bij de sportschool. Het is niet al te best en we maken een rooster voor 12 weken. 2 keer per week naar de sportschool en 1 keer hardlopen. Pittig voor iemand die niet van sporten/bewegen houdt.

In de avond start ik met deze bible journaling. Verf is super fijn als ondergrond, maar het moet natuurlijk wel even drogen.

Donderdag 6 juli

In de ochtend ren ik weer een rondje. We proberen het schema maar direct op te pakken. In de middag ga ik met mijn ouders en zusje mee naar de diploma uitreiking van mijn moeder. ’s avonds eten we een hapje bij een restaurant. Geslaagde dag zo.

Vrijdag 7 juli

Ik sta al vroeg in de keuken om deze cake af te maken. Het is wortelcake met frosting van roomkaas. Erg lekker, al zeg ik het zelf. 

Dit waren de hapjes op school. Er was weer genoeg te eten voor iedereen.

Mijn lieve grote jongen. We hebben samen een leuke drinkbeker gemaakt. Allemaal minionstickers geplakt haha.

En toen had Mark een verrassing. We zijn samen naar scheveningen gegaan en verbleven een nachtje in het Kurhaus. Super luxe en wat heerlijk om even us-time te hebben.

In de zon bij een strandtentje. Lekker een tijdschrift lezen en van de zon genieten. 

’s avonds aten we bij brasserie Binnen. Het zit vlak onder het Kurhaus en je kunt daar heerlijk eten. Een echte aanrader.

Daarna zijn we naar de film gegaan, pirates. Leuk om ook deze laatste film samen te kijken. De andere hadden we ook allemaal gezien.

Zaterdag 8 juli

We beginnen de dag met een heerlijk hotelontbijt. Dat vind ik zo lekker. Kun je me voor wakker maken. 

Daarna lopen we lekker over het strand. Er liggen veel schelpen en kwallen. Wat een uitzicht hé!

We doen nog een rondje in het reuzenrad. Wat een hoogte. Als we stil hangen vind ik dat toch minder. Maar je kunt wel alles mooi zien. 

Als we de kinderen op halen is Luca wel erg moe. Wat een kleine jongen is het dan nog.

Zondag 9 juli

Kijk dit leuke naamhuisje voor Nola. Hij kwam gister binnen met de post. Nog even 19 maanden. De tijd gaat al snel zat. Al weer bijna 20 maanden.

In de middag gaan we naar mijn ouders om de verjaardag van mijn vader te vieren. Ik maak verder geen foto’s, maar we smullen van een bbq.

Doen jullie al mee met de winactie? Je kunt nog tot donderdag 10 euro korting winnen op ockyz zwemsokken.

Wij gaan de eerste vakantie week in. Luca wil morgen al weer naar school dus ik ben benieud hoe de 6 weken gaan. Hoe was jullie week? Hebben jullie vakantie? Ik lees het graag in een reactie!

liefs Minke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: