Herinneren jullie mijn blog nog over de zwemsokken van Ockyz? Nee? Lees dan vooral die blog nog eens door. Anders val ik zo in de herhaling. Maar goed, we waren en zijn dus echt heel blij met die sokken. Geen gekke glij moves meer in het zwembad voor Luca. En het leuke is, ik mag niet 1 maar 4 van jullie blij maken met shoptegoed. Hoe je mee doet? Lees snel verder!

Wat moet je doen?

Nou ja, je moet niets natuurlijk. Maar zou je graag ook zo’n paar aanschaffen dan is een korting natuurlijk wel fijn. En ik mag vier van jullie blij maken met een kortingscode van 10 euro. Hoe leuk is dat!

Het enige wat je hoeft te doen is hier onder een reactie achter later welke je zou willen aanschaffen.

Easy right?

WIl je nog een extra kans om te winnen? Like dan mijn facebook pagina en/of instagramaccount. Dat levert je dan een extra kans op (dus 1 voor facebook en 1 voor instagram).

En dan nu het einde.

Deze winactie loopt 1 week, van donderdag 6 juli t/m donderdag 13 juli (23:59 uur). De winnaars krijgen persoonlijk een mail van mij. Mocht je niet reageren binnen 24 uur dan kies ik een andere winnaar. Laat dus een geldig mailadres achter zodat ik je kan bereiken.

Heel veel succes allemaal!

liefs Minke

3 thoughts on “Ockyz zwemsokken en swimwear

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: