Vandaag weer een kijkje in ons leven. Wat hebben we deze week allemaal gedaan? Het was een leuke week doordat het kerstmis was. We zijn daardoor lekker veel samen geweest als gezin. M. had deze dagen lekker vrij en moest zaterdag pas weer werken. Super fijn! We hebben het lekker rustig gehouden met kerst en eigenlijk de hele week wel. 

Onze kleine kerstboom met kaarsjes erbij.
Ik heb de boom vorig jaar van mijn moeder
gekregen. Super blij mee.

De muts die we besteld hadden voor #SR14 kwam binnen.
En wat is er weer veel geld opgehaald dit jaar!

Mama is even aan het bloggen en Luca
speelt even heerlijk zelf.

Woensdagavond was M. naar de kerk. Kon ik mooi even het
album voor Luca bijwerken. De buikfoto’s.

Donderdag kreeg Luca een cadeautje van de
kerk. Het poesje is een boekje. Zo gaaf.

Donderdag was Luca heel vroeg wakker. Tijd zat dus om
een appeltaart te bakken. Je krijgt er wel een troep van.

Het resultaat mag er zijn :).

Ik lees elke dag uit dit dagboekje en de bijbel. Fijn momentje!

Hele slechte foto, I know. We kregen dit speelgoed via een
collega van M. De gulle gever had super veel speelgoed voor
Luca. Heel fijn en erg blij mee.

Zondag was dit het uitzicht thuis. Heerlijk weer.

Helaas onderweg naar de kerk ook spekglad. Op deze ijsbaan
moest ik mijn fiets neerzetten.

Maandag heb ik samen met Luca heerlijk
boekjes gelezen op de bank.

Ik duik vroeg mijn bed in. Lekker nog even
tv kijken en dan slapen.

Dinsdag moest het huis toch echt gestogzogen worden.
Luca zit heerlijk in de box naar de teletubbies te kijken.
Hij is FAN, met hoofdletters ja!

Dit was mijn week. Vandaag, woensdag, de laatste dingen schoonmaken voor als gasten komen om oud&nieuw te vieren. Zaterdag ben ik al weer jarig. Dus volgende week weer leuke foto’s hoop ik. Hoe was jullie week? Wat was het aller leukste wat er gebeurde?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: