Allemaal een heel gelukkig, liefdevol, gezond, amazing, creatief & sportief nieuwjaar gewenst. Alles in de mate die bij jou past. Ik hoop dat je dromen uit mogen komen en er allemaal leuke dingen gaan gebeuren het komende jaar. Het nieuwe jaar is altijd een goed start punt voor goede voornemens. Ook ik heb er een aantal voor het jaar 2015. Deze doelen wil ik vandaag met jullie delen. Want als je ze publiek maakt, kun je je er vaak makkelijker aan houden. Zeggen ze tenminste.

  • Lifestyle

Wat  zou ik graag heerlijk gezond willen koken. Daar van genieten. Veel willen sporten en de paar kilo’s die ik graag kwijt wil afvallen. Lekkere dingen eten en er niet van aankomen. Bewegen leuk vinden en niet als een noodzakelijk kwaad zien. Maar hé, zo ben ik niet. Ik hou gewoon van lekker eten en ook wel van veel eten. Ik vind het zonde om restje weg te gooien, dus die eet ik lekker tussen de middag op. Maar we kunnen wel een aantal dingen op een laag pitje aanpakken. Daar heb ik een aantal doelen voor:

  1. Meer drinken. Als in meer thee/water op een dag. Geen frisdrank of sapjes. 
  2. Meer bewegen. Gewoon lekker een rondje lopen met Luca. Even naar de speeltuin. Lopend of met de fiets ergens heen gaan i.p.v. met de auto. ’s avonds op de wii fit i.p.v. naar bed als Luca ook naar bed gaat. 
  3. Hardlopen weer oppakken. We beginnen gewoon weer bij les 1 van Evy. Ik hou van Evy. Ik heb goede hardloopschoenen. Ik heb een nieuwe mp3 speler voor mijn verjaardag gevraagd. Dat moet goed komen.
  • Blogger

Ik zie mezelf wel echt als blogger inmiddels. Het is nog steeds een hobby, maar ik wil toch gaan kijken of ik iets meer en anders kan doen. Een logo bedenken. Misschien een eigen website erbij maken. Facebook aanmaken voor mijn blog en zo social media nog beter inzetten. Ik zou het super leuk vinden als mijn bezoekersaantallen stijgen. Misschien kan ik een aantal bloggers wel een keer in real life ontmoeten. Hier heb ik niet echt concrete doelen bij. Het gaat van hier uit alleen nog maar leuker en beter worden denk ik.

  • Hobby’s

Toen Luca net geboren was heb ik een fotoboek gemaakt met foto’s. We hadden er zo veel. Daarna is dat allemaal een beetje versloft en er bij in geschoten. Ik ben heel fanatiek begonnen met journaling bible. Ook dat is er de laatst tijd een beetje bij in geschoten. Dat vind ik jammer. Ik haal daar veel plezier en energie uit. Dan zou ik er toch ook wat meer tijd voor vrij moeten maken. Lezen vind ik ook erg leuk. Toch doe ik dat heel weinig. Ik heb nog niet helemaal voor ogen hoe ik het in ga vullen. Wel heb ik een aantal doelen. 

  1. Voor journaling bible wil ik mijn eigen bijbel gaan maken. Ik heb een aantal bijbels die allemaal iets hebben dat ik fijn vind. Om nou met 4 verschillende bijbels te gaan zitten vind ik niet handig. Ik heb al een concept idee en deze wil ik dit jaar graag uitwerken naar een echte bijbel.
  2. Ik wil graag de foto’s van Luca uitzoeken (deze staan door elkaar zonder datum op mijn laptop). Ik wil graag een album maken voor Luca. Tot en met zijn eerste verjaardag. Dan wil ik ook graag alles bijhouden. Nieuwe foto’s op de laptop? Direct in een goed mapje zetten zodat het overzicht bewaard wordt. 
  3. Meer creatief bezig zijn als Luca al naar bed is. Het is zo makkelijk om lekker samen in bed te gaan liggen en tv te kijken. Toch vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn. Dat wil ik graag meer gaan doen. Niet alleen journaling bible, ook DIY projecten. 

Dit waren mijn doelen voor 2015. Of het allemaal gaat lukken. Wat er allemaal van komt. Ik heb echt geen idee. We zullen het aan het einde van het jaar wel weer zien. Het komt zoals het komt en daar hebben wij zelf helemaal geen invloed op. Wat zijn jullie doelen/goede voornemens voor 2015?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: