Een dagje later dan normaal, maar hier is weer een nieuwe happy moments. Op instagram konden jullie me natuurlijk altijd wel volgen gelukkig. Maar hier zijn weer leuke foto’s van afgelopen week. Ik merk dat ik een beetje in het moment leef. Erg moe en we doen het rustig aan. Prima natuurlijk, want het is vakantie. Maar dat levert niet zo veel foto’s op. Toch heb ik een aardige selectie kunnen maken gelukkig. Bereid je vast voor op het speelgoed, veel verschillend is hier favoriet. Kijken jullie mee?

Maandag 17 juli

 

Mark is nog ziek en ligt veel op bed. Als Nola slaapt besluit ik met Luca even de deur uit te gaan. Eerst nog wat spullen halen bij opa, daarna naar de speelgoedwinkel met verjaardagsgeld en vervolgens naar de kinderboerderij. Hij gaat lekker spelen.

We kijken ook nog even bij de dieren. Luca is niet bang voor de koe en aait hem super lief.

We hadden heerlijk weer. Luca ging helemaal poseren voor deze foto haha.

Bij de speelgoedwinkel namen we blaze mee. Toen hij uitgepakt was moest hij overal mee naar toe. 

En er kwam natuurlijk een happy moments online. Hebben jullie die al gelezen? Het was ook een van de weinige artikelen die online kwam afgelopen week. Hopelijk komt er deze week iets meer online.

Dinsdag 18 juli

In de ochtend doen we rustig aan en we halen wat boodschappen. Luca gaat logeren bij mijn ouders en Nola heeft dus de tijd alleen. Ik ga ’s middags even met mijn schoonvader wat kringloopwinkels af en als Nola wakker wordt gaan we even naar hem toe om het haar van hem en Mark te doen. Nola brengt haar favoriete speelgoed mee naar buiten.

Luca vermaakt zich ondertussen uitstekend met de auto’s bij mijn ouders.

Nola geniet echt van de een op een tijd met ons en met opa. Leuk om te zien.

Woensdag 19 juli

In de ochtend start ik met een rondje hardlopen. Goed begin is het halve werk toch? Het gaat eigenlijk best goed.

Mijn vondst van de kringloop even in een sopje. Toch fijn om dat even goed schoon te maken. 

In de middag als Nola uit bed komt doe ik een staartje bij haar in. 

In de ochtend had ik taart gemaakt, hij smaakte heerlijk. Als ik hem weer maak, maak ik goede foto’s zodat ik er een blog van kan maken.

Luca is ondertussen met mijn vader een rondje Nederland aan het doen met de trein. Hij heeft het er nog over en wil dat de volgende keer met logeren weer gaan doen. (Dan weet je dat even papa :))

Donderdag 20 juli

Samen met Luca bouw ik een mooie toet toet baan. Ik heb zijn paw patrol naar boven verplaatst en de toet toet weer naar beneden.

In de middag wordt het nog mooi weer en ga ik even aan de gang in mijn moestuintje. Deze planten konden wel even omhoog aan een stokje. Ze doen het erg goed, die komkommer en tomaatplantjes.

We eten dit lekkere recept uit het kookboek van chickslovesfood voor kinderen, mexicaanse lasagne. Iedereen vind het lekker, dat mag in de krant!

Vrijdag 21 juli

In de ochtend ging ik sporten en op instagram konden jullie al lezen hoe dat ging. Niet zo goed voor mijn gevoel. Ik ben niet zo’n sport mens en er waren van die uber fitte mensen. Maar goed, je moet ergens beginnen natuurlijk.

In de middag gaan we naar de dierentuin. We vonden een heerlijk stukje gras. Veel omheind en geen mens te bekennen. Wij deden een soort mini picknick met een sapje en tussendoortje.

Zaterdag 22 juli

Mark is aan het werk en eigenlijk maak ik bijna geen foto’s. Het gaat heel goed tot ik om 9 uur ontdek dat er korting is bij de praxis. Regelen dat er een auto is, wat we wilden hebben kon niet mee op de fiets. Naar de winkel met twee kinderen en weer naar huis. In de middag willen rusten, maar geen rust kunnen vinden en dan de box die we hadden gehaald niet in elkaar krijgen wat ik als verrassing voor Mark wilde doen. Het zat even niet mee. Gelukkig kwam Dennis me elke keer weer helpen! Redder in nood als Mark er niet is :).

Dat is hem dan. We haalden een kist zodat het buitenspeelgoed ook echt buiten in de achtertuin kan staan. Hij is waterdicht zodat het ook gewoon netjes blijft. Ideaal.

Zondag 23 juli

Mark is weer aan het werk en dit lieve meisje heeft mij samen met haar broer behoorlijk wakker gehouden vannacht. Ik wilde nog even blijven liggen, maar daar dachten zij duidelijk anders over. We kunnen ook niet blijven liggen. Om 8.15 staat opa voor de deur om Luca op te halen. 

Ik besluit met Nola een klein rondje te gaan fietsen. Ik ben kapot en wil het liefst slapen, maar zo hebben we toch wat frisse lucht te pakken. En de tijd is weer een beetje meer voorbij tot het middagslaapje.

We lezen ook wat boekjes. Die van Phoxy is wel een van haar favorieten vandaag. 

Verder doen we niet veel meer dan zo hangen. ’s Middags slaap ik even, maar heel veel helpt dat niet. In de avond ga ik nog wel naar een zomerzangdienst in de kerk met mijn schoonvader. Er werden een aantal leuke liederen gezongen, blij dat ik even geweest ben.

Dit was het weer voor deze week. Hoe was jullie week?

liefs Minke

 

 

3 thoughts on “Happy moments #20: vakantie, logeren en speelgoed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: