Volgens mij ben ik een hele slechte blogger. Of tenminste voor een diary of happy moments. Ik maak gewoon niet zo vaak foto’s. We leven echt in het moment en dan heb ik mijn telefoon meestal niet bij de hand en mijn camera ook niet. Ach, ik heb weer wat leuke plaatjes voor jullie kunnen verzamelen. Dus die laat ik gewoon zien. Wie weet wordt het ooit nog eens wat. WE zijn naar de dierentuin geweest, Luca mocht logeren en Nola had daardoor even zelf de aandacht. Kijken jullie mee naar onze afgelopen week?

Maandag 31 juli

Ik begon de dag in de sportschool. Meestal op maandag. Wat een hel vind ik dat nog steeds. Het is gewoon niet aan mij besteed, maar ik zet door. Ik wil namelijk die hardloopwedstrijd lopen. Voorlopig mijn laatste. Daarna ga ik lekker weer zumba/bbb doen. Kijk er nu al naar uit!

In de middag gaan we naar de dierentuin. Ze hebben daar ook een stukje met deze mooie planten. We lopen er vaak gedachtenloos langs, maar het is eigenlijk heel mooi. Een prachtige plek voor vlinders en andere insecten uit de natuur.

Dinsdag 1 augustus

Luca ging in de ochtend naar opa dus besloot ik de zolder eens op te ruimen. Met dit als resultaat. Niet opgeruimd op die kamer, maar wel plek om schotten te maken aan de andere kant. Als dat eenmaal staat kan het echte opruimen beginnen.

Ook kwam ik erachter waar die gele stukjes schuim vandaan kwamen. Nola eet het kussentje van haar stoeltje op. Die heb ik nu maar verstopt.

Woensdag 2 juli

Ons ontbijtje vandaag. Ik probeer wat nieuwe dingen uit om zo wat te kunnen variëren. Vandaag appelcrumble. Nola vond het maar niets. Ik was wel enthousiast. Het vult echt enorm. Wat is jullie favoriete snelle ontbijtje?

We gaan even kijken bij de bieb die vandaag open gaat op een nieuwe locatie en direct even naar de kapper. Luca vond zijn haren te lang. Hij kreeg er meteen wat gel en mooie kleurtjes (blauw, paars en zelfs wat oranje) in. Dan komt oma hem halen en gaat hij daar logeren (en met de trein mee maar dat wist hij nog niet).

Nola slaapt niet zo lang en ik ben nog erg moe. Dus samen in bed wachten op papa. Wat een dropje is het soms. Gelukkig voor mij was ze zelf ook nog wel moe en bleef ze lekker liggen.

Als papa er is gaan we even een rondje lopen en buiten spelen. Even een frisse neus halen.

Donderdag 2 augustus

Nola en ik besloten even langs mijn zwager en schoonzusje te gaan. We namen geen jas mee en toen we weer naar huis wilden ging het regenen. En bleef het regenen. Dus kwamen we een beetje nat thuis. Al viel het me nog wel mee.

Vandaag kwam er ook weer een bible journaling online. Hebben jullie hem gezien. Ik vond het deze keer best spannend, omdat er wel een persoonlijk stukje bij staat.

Vrijdag 4 augustus

Nola houdt van dansen en van ‘word party’ een serie op netflix. Ze gaan dan echt zo helemaal dansen en blij doen. Te grappig om te zien.

Samen met Luca lees ik een boekje onder een dekentje. Het is toch zomer? Ik had het gewoon heel koud en toen bracht Luca me alle dekens die in de kamer liggen. Te lief!

Als Nola wakker is vertrekken we naar opa om daar gezellig te eten. En de kinderen proberen even de schommel uit.

Zaterdag 5 augustus

Als ik wentelteefjes wil bakken wil Nola er graag bij zitten. Prima, gezellig samen bakken. En ook vast wat eten. Al was Nola niet echt fan van de wentelteefjes. Luca gelukkig wel.

Na haar slaapje gaat Nola in bad en daarna probeer ik haar pony te knippen. Hij is wat lang, maar vind het zonde veel geld te betalen om enkel de pony te knippen. Ze werkt alleen niet echt mee dus dat lukt niet zo goed. Volgende keer weer een kans.

Zondag 6 augustus

Ready to go. Ik ben klaar om naar de kerk te gaan met de kinderen. Kan papa voor de verandering zijn slaapdag eens thuis slapen. 

In de middag gaan we even kijken bij kinderdorp waar mijn zwager en schoonzusje helpen. De kinderen vonden de berg met zand het leukst.

Het was niet helemaal te bedoeling maar ze wilde zo graag. Dus Nola mocht weer in een zoutbadje. Ik merk nog niet echt dat de watervratjes ook echt weg gaan. Ze worden wel groter en heviger. Misschien het voorstadium van weg gaan? Ik hoop het, want ze krabt ze nog steeds open helaas.

Dit was het al weer voor deze week. Luca mag vanavond (zondagavond) gezellig bij mij slapen. Mark heeft toch nachtdienst dus er is ruimte zat. Hij vind dat helemaal geweldig. Hoe was jullie week?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: