Voor nu een happy moments van twee weken. We waren het weekend weg en daardoor had ik de happy moments nog niet klaar staan. Begin van de week lukte het ook niet dus ik besloot er gewoon een weekje tussenuit te gaan en nu een extra lange happy moments te plaatsen. Het was de laatste week van de vakantie, Luca ging logeren en we gingen nog een weekendje op vakantie met mijn ouders, zusje en haar vriend voor de trouwdag van mijn ouders. Kijken jullie mee?

Maandag 14 augustus

We starten in de sportschool. Met een iets teleurstellende meting, maar we gaan verder. Het komt vast goed, ooit.

In de middag haal ik met de kinderen en mijn schoonvader deze tractor op. Luca is er helemaal blij mee en zit er vaak op bij mijn schoonvader. Ook Nola kruipt er op, maar ze kan nog niet bij de pedalen.

Wat was het heerlijk weer hé! Daar kan ik zo van genieten.

Luca slaapt bij mijn schoonvader en Nola heeft het rijk alleen. Ik knip even haar pony bij. Dat hangt zo in haar ogen. Vind het zo zonde om alleen daar voor al veel geld te betalen bij een kapper.

Dinsdag 15 augustus

We starten rustig op. Nola wil even ingewikkeld worden in een kleed. Dat mag hoor!

We gaan even naar mijn ouders. Ik wil namelijk even bij Tuunte kijken omdat zij veel korting hebben vanwege het faillissement. Binnenkort ook de shoplog daarvan. 

Hebben jullie dit lekkere ontbijtje al gezien? Mocht je nog moeten ontbijten dan is dit zeker een aanrader.

Woensdag 16 augustus

Ik ga even met Nola naar de bieb om een boek terug te brengen. Daar wil ze ook meteen even spelen. Prima hoor, we blijven wel even. 

Een mislukte foto van mijn ijsje. Het eerste ijsje bij bernado’s deze zomer. Dat kan eigenlijk niet. Daarom moet hij toch echt in dit overzicht. Het was echt zo lekker ijs. Ook Nola smulde ervan. Zelfs kleine nichtje Zoë vond het wel lekker om stiekem even een hapje te proeven.

Oogst uit eigen tuin! De komkommer en cherrytomaat doet het perfect!

Donderdag 17 augustus

Mijn eerste bestelling van Ali komt binnen. Ik ben er blij mee! 

Zie jij het verschil? Oke, verschil is er wel, maar het lijkt ook wel heel erg op elkaar. 

Deze nootjes. Ik hoopte een lekker tussendoortje te hebben gevonden die ook wel gezond zou zijn. Maar dit is toch niets voor mij. Helaas.

Samen met Nola speel ik met de poppen. Dat komt niet zo vaak voor, maar zo af en toe vind ze dat leuk. Deze pop is nog van mij geweest vroeger.

Vrijdag 18 augustus

Nola heeft een nieuw jurkje aan van Dirkje. Zo cute. Vandaag gaan we op vakantie. Het weer is niet heel goed, maar we maken er iets leuks van. Weinig foto’s. Ik pak in en we wachten tot we kunnen gaan.

Als we aankomen zetten we de tassen in huis, drinken wat en gaan zwemmen. Daarna eten we met z’n allen lekker friet en verkassen naar huis. Luca vond het niet zo leuk op de kamer bij Nola dus beland bij mij in bed. Ik stuur deze foto naar Mark om dat te laten zien.

Zaterdag 19 augustus

In de ochtend gaan we zwemmen. ’s middags zijn we allemaal een beetje moe. Nola was wakker en ik trof Luca zo aan. Ik besluit met Nola en mijn moeder vast naar de market dome te gaan. Er is daar een orry and friends show, nog een plekje vrij dus we gaan zitten.

De rest schuift later aan. De kinderen vinden het erg leuk. Orry doet het ook leuk en kwam al een paar keer langs lopen. Steeds ook al aandacht voor de kinderen. En plus punt van mij! De dag erna kwamen we Billy tegen, maar die keek over alle kinderen heen en had geen aandacht. Zo jammer.

Nog even kletsen bij Orry. Nola vond het erg leuk. 

Samen spelen bij de binnenspeeltuin voor we gaan eten. Ze kunnen zo lief zijn samen.

Dankzij de vriend van mijn zusje kon Luca zelfs echt rijden op deze auto. Geweldig dat hij het vond!

We gaan met z’n allen bij het buffet eten. Zo handig met kinderen vind ik. Er is voor iedereen wel wat te eten en een leuke speelplek voor de kinderen. Wij hadden gereserveerd en aangegeven daar precies naast te willen zitten en dat kon. Zo fijn.

Zondag 20 augustus

We zaten op het Meerdal van center parcs. Een autovrijpark, ideaal. We moesten ongeveer 10 minuten lopen naar de market dome. Ook prima te doen. Twee huisjes naast elkaar die beide ook goed waren. Schoner dan ik ze wel eens heb gezien, al blijven er toch veel plukken haar liggen in de badkamer. De kamers waren ook groot genoeg. Wel zat er een afstapje in de woonkamer bij beide huisjes, met kleine kindjes niet zo handig. Nola was gelukkig vrij voorzichtig. Maar wij waren zeer tevreden over dit huisje. 

En er zat vlakbij een speeltuintje. Daar moeten we dus even spelen. 

En glijden. Met laarsjes, want het had wel wat geregend en mevrouw wilde geen schoenen aan. 

Na het eten snel door naar de minidisco en het voorleesverhaaltje. Leuk gedaan!

Maandag 21 augustus

De dag van de reden van deze vakantie, mijn ouders zijn 30 jaar getrouwd. Maar eerst even papa feliciteren want die is vandaag ook jarig. Hij kreeg van ons een bucketlist boek voor ouders en een canvasfoto (die kwam een dag later binnen).

Als we thuis komen zie ik dat ik een telefoontje van school heb gemist. Het is net 13.00 uur dus ik ga met Luca even kijken. Hij vind het zo spannend en wil zijn gekregen Woeps niet loslaten.

We besluiten samen met de juf dat hij later even een uurtje komt als ze gaan buiten spelen. Dat ging super goed. Samen met papa, Nola en opa haal ik hem op. We komen dit spandoek tegen. Leuk welkom!

Dinsdag 22 augustus

Een dagje eerder dan gepland zet ik zijn spullen klaar. Hij zou de woensdag beginnen, dan kon papa ook mee wegbrengen en had hij nog even rust na het weekendje weg. Maar omdat hij het zo spannend vind besluit ik samen met de juf dat we gewoon dinsdag al komen en kijken hoe het gaat. 

En het gaat goed. Als hij drie vormen erop heeft geslagen zegt hij ‘Mama, nu mag je gaan’. Wat een kanjer is het!

Nola is helemaal fan van Peppa. Leuk om te zien dat ze precies als mama gaat zitten in haar stoel. Ze kijkt dus te veel naar mijn haha.

Wat doe je met al die tijd die je hebt op zo’n dag? Nou boodschappen. Nola wilde per se in de draagzak. Goed hoor meisje, even nog alle prikkels van de vakantie verwerken en dicht bij mama zijn. Later die week vind ze de buggy namelijk gewoon weer prima. Al is boodschappen met draagzak geen aanrader als je een zware tas moet sjouwen.

Woensdag 23 augustus

Het kwam er even niet van, maar ik besluit weer eens een rondje te gaan lopen. Het gaat best oke. Niet super, maar we komen er.

Ook ontvang ik dit leuke boekje om te reviewen. Binnenkort meer op de blog, ik was aangenaam verrast!

Donderdag 24 augustus

Luca mag weer de hele dag naar school. Het is toch best even wennen voor hem, maar hij doet het super goed. ’s middags haal ik hem op met Nola. Kijk ze eens schattig zijn.

Na wat drinken gaan we naar buiten. Luca wil fietsen. Dus we gaan naar het schoolplein. Daar kan hij lekker fietsen en Nola in de zandbak spelen. Goede combinatie. Luca komt ook nog even spelen en maakt zandtaartjes.

Vrijdag 25 augustus

Luca naar school, Nola naar opa en mama naar de osteopaad. Ze heeft me goed te pakken gehad.

In de middag gaan we naar de dierentuin. Daar is river Rose. Haar hadden we nog niet gezien in de dierentuin. Extra leuk dus.

Ze gaan geitjes trainen. Het zijn dan net hondjes en luisteren echt goed.

Doen jullie al mee met de winactie? Kijk snel hier hoe je kans maakt op shoptegoed voor een zwangerschapssieraad.

Zaterdag 26 augustus

Mark heeft zijn slaapdag en ik besluit met de kinderen naar mijn oma te gaan. Ze wil graag naar buiten en het is heerlijk weer dus dat doen we. Eerst even glijden.

Daarna bij de zandbak spelen. Nola gooide eerst zand op Luca, die vond dat geen goed plan. Toen kwam Nola haar zand bij mij neer gooien. 

Op de terugweg nog even schommelen en het feestje was compleet. Na een lekker broodje zijn we weer naar huis gegaan zodat Nola lekker kon slapen.

Zondag 27 augustus

We doen het even rustig aan vandaag. Het is nu zondag 6.39 als ik dit typ en de kinderen zijn al wakker, maar liggen nog in bed. Vandaag gaan ze naar opa toe en ga ik samen met Mark naar de wedstrijd van PSV. De eerste dit seizoen. Een gezellig uitje van ons samen. Zo leuk!

Dit was het voor een bomvolle happy moments. Hoe waren jullie weken?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: