Toen ik zwanger was van Luca had ik me helemaal niet zo verdiept in wat er allemaal te koop was. Van mijn ouders heb ik een aantal setjes zwangerschapskleding gekregen en daar hield ik het bij. We hadden het niet breed en het geld ging op aan spullen voor onze kleine baby. Nu ik wat wijzer ben weet ik dat er veel meer te koop en te vinden is op het gebied van zwangerschapsmode. Zo ook hele leuke zwangerschapssieraden. Daar kwam ik tijdens de zwangerschap van Nola achter. Heb jij deze sieraden gedragen tijdens je zwangerschap?

Verschillende merken op zwangerschapssieraden

Ik ben niet heel erg thuis in de verschillende merken. Misschien omdat ik me er te laat in ging verdiepen. Misschien ook omdat ik geen kinderen meer zal krijgen en dus ook niet meer zwanger zal zijn. Wel ken ik het merk proud MaMa. En dat zijn we allemaal toch! Zij hebben verschillende mooie zwangerschapskettingen en armbanden. Je kunt kiezen uit verschillende hangers en verschillende kettingen/armbanden.

Waarom een zwangerschapsketting?

Een speciale ketting voor je zwangerschap, is dat wel nodig? Zo dacht ik vroeger ook, dus ik herken dat precies als je zo denkt. Want het kost toch weer extra. Maar het mooie van deze kettingen is dat ze lang zijn. Je draagt de ketting op je buik. Een teken dat je nieuw leven verwacht en zwanger bent. In sommig kettingen zit ook een babybell (soort zacht belletje). Als je beweegt maakt dit een zacht geluid. Baby’s die ouder zijn dan 20 weken kunnen dit horen. Dit kun je dan na de bevalling ook gebruiken als herkenning voor je kindje. Zo fijn voor je kindje om iets te horen dat hij/zij al kent.

Online shoppen

Tijdens je zwangerschap ben je niet altijd in staat om veel op pad te gaan. Het is dan ook super fijn dat je deze leuke zwangerschapssieraden ook gewoon online kunt bestellen bij zwangerschapssieraden.nl. Zo hoef je de deur niet uit voor deze leuke sieraden. Je kunt verschillende zwangerschapskettingen en armbanden vinden op de site. Aan de zijkant kun je je voorkeur aangeven en zo de keuze opties beperken. Erg handig als je het lastig vind een keus te maken. Er staat ook zo veel moois tussen.

Win 30 euro shoptegoed

Wat nog leuker is dan gewoon shoppen? Shoppen met gratis shoptegoed natuurlijk! En ik mag 1 van jullie blij maken met 30 euro shoptegoed van zwangerschapssieraden.nl. Wat je moet doen om kans te maken?

 • Geef in een reactie hieronder aan dat je mee doet.
 • Voor een extra deelname kun je mijn facebook of instagram liken. Dit is niet verplicht!
 • Ik vind het leuk als je deze actie deelt met je vrienden zodat zij ook mee kunnen doen. Dit is niet verplicht.

De winactie loopt tot en met 8 september 2017 23.59 uur. De winnaar zal een mail van mij ontvangen. Mocht de winnaar niet binnen 48 uur reageren dan kies ik een andere winnaar.

liefs Minke

24 thoughts on “Zwangerschapssieraden voor elke zwangere vrouw

 1. Wat een mooie actie. Ik zou heel graag mijn oudste dochter willen verassen met de kadobon zodat ze een mooi zwangerschaps sierraad kan uitzoeken.

 2. Ja leuk, handig en waardevol zo’n zwangerschapssieraad. Ik ben van mening dat de baby er rustig van wordt en zich veilig zal voelen. Daar die je het voor! Ik maak graag kans ❤️

 3. Super graag doe ik nee met deze winactie. Las net al over het sieraad en vind het een erg mooi idee om een stukje geborgenheid te creëren door middel van deze sieraad. Fantastisch om dit dan te benutten als de kleine UK te logeren is.

 4. Met nog 12 weken te gaan voor de baby er is lijkt me het heel leuk om tot dan nog zo’n leuke zwangerschapsketting te kunnen dragen!

 5. Wat een superleuke actie!
  Ik ben zelf niet zwanger, maar een hele goede vriendin van mij wel. Als ik win mag zij van mij sieraden uitzoeken.

 6. Ha, wat leuk zeg! Ik ben nu al 23 weken zwanger van Stefano. Zou het leuk vinden om dit te winnen! Groetjes, Charissa, Robert en Stefano.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: