En dan is het al weer september. De tijd vliegt voorbij en we zijn al weer aan het laatste deel van het jaar begonnen. De pepernoten zijn weer aanwezig (waarom nu al?) en het nieuwe tv seizoen begint weer. Afgelopen week hadden we heel mooi, maar ook minder mooi weer. Ik paste nog op nichtje Zoë en Luca had zijn eerste uitje met school. Kijken jullie mee?

Maandag 28 augustus

We begonnen weer eens in de sportschool. Het ging wel oké. Was wel druk en dat voor buiten de vakantie. Had ik niet gedacht eigenlijk. 

Daarna lekker in de tuin met Nola. Ze houdt zo van buitenspelen. 

Ik zag dit mooie viooltje staan. Dat duurde niet lang, want Nola had hem ook ontdekt. Bloemetjes plukken is favoriet.

Dinsdag 29 augustus

Mark is vrij dus we doen het lekker rustig aan. Wel draaien we een wasje die we lekker buiten drogen. 

En ik maak cupcakes. Een soort van gezonde snoepjes. Heerlijk! Daarna gingen we lekker een ijsjes eten met z’n viertjes bij Bernardo’s.

Woensdag 30 augustus

Ik had echt even nergens zin in vandaag dus we doen ook vrij weinig. Eigenlijk moest ik hardlopen, maar ik besluit te gaan slapen. 

Luca gaat met papa en opa naar de dierentuin. Daar is bamboe Bill ook. Super leuk!

Ik ga samen met Nola een eindje wandelen. Even kijken bij de kringloopwinkel en spelen in de speeltuin.

Hebben jullie deze review al gelezen?

Donderdag 31 augustus

We brengen Luca naar school en gaan dan snel naar huis. Zoë komt gezellig bij ons spelen. 

En dan loop je ineens met 2 kinderen rond. Samen gaan we Luca halen voor een broodje. Wat vond hij het leuk dat Zoë erbij was.

Vrijdag 1 september

Samen met Nola een smoothie drinken. Normaal is ze daar gek op, behalve vandaag. 

Onderweg naar een bruiloft. De kinderen slapen lekker bij opa, dus we kunnen morgen rustig opstarten.

En we namen ook een klein cadeautjes mee. Ook werd er een leuk cadeau van alle gasten samen geregeld door familieleden. Een heel leuk idee.

Dit was het uitzicht bij de locatie. Echt heel mooi, zo aan het water.

Zaterdag 2 september

Heb je nog inspiratie nodig voor de lunchtrommel of het tussendoortje? Kijk dan even bij mijn bentoblog

We doen het rustig aan vandaag na een kort nachtje. Luca kwam mijn lippenstift tegen en wilde dat graag bij mij op doen. Nou prima. Een beetje dikker dan normaal, maar toch aardig op de juiste plaats.

Zondag 3 september

Ik begon de dag met een rondje hardlopen. Even proberen of ik al op de 5 km uit zou kunnen komen. Dat lukt en ik ben echt super blij (en moe haha).

Daarna ga ik snoepjes maken. Of dat is de bedoeling. 

Het resultaat is best leuk eigenlijk. Smaakt ook goed.

Dat was het weer voor deze week. Het was een leuk weekje met gelukkig nog heel wat zonneschijn. Doe je al mee met de winactie voor shoptegoed voor een zwangerschapssieraad? Je kunt mee doen tot en met 8 september. Hoe was jullie week?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: