Ik weet niet hoe of waarom, maar volgens mij was het een ‘no pictures please’ week. Ik heb best wel weinig foto’s gemaakt van wat wij hebben gedaan. Zo bijzonder was het vast niet. Of ik had mijn telefoon niet bij te hand. Anyway, ik heb er een paar gevonden en die laat ik jullie gewoon zien. We hadden een rustig weekje. Luca ging logeren en naar school, we zijn naar de dierentuin geweest en er werd een mijlpaal behaald. Kijken jullie mee?

Maandag 18 september

Als we Luca naar school hebben gebracht hebben we rust. Nola vind kappertje spelen erg leuk en doet dan graag mijn haren. Mama gaat wel zitten hoor schat!

Springen op de koe is ook een favoriet. Ze kreeg hem voor haar eerste verjaardag en hij wordt steeds leuker. Ook wordt hij vaak als opstapje gebruikt.

Dinsdag 19 september

Luca zou thuis eten, maar besloot met een vriendinnetje van school mee te gaan. ‘Mama, ik vind het nu niet spannend meer!’ Mijn grote jongen! Dus lagen we al op tijd op bed. Helaas kon ik niet slapen omdat de buurman het nodig vond te klussen. Dan maar tv kijken naar een favoriet programma. 

In de avond maak ik deze bonen fiësta met black eyed beans. Ik vond hem erg lekker maar Mark was er niet zo blij mee.

Woensdag 20 september

Op school mogen we mee naar binnen in de klas. We doen even dit spelletje. De juiste plaatjes bij elkaar zoeken. Nog best een lastige met wolkjes en hondjes die net even iets anders staan. Toen snel naar huis want nichtje Zoë kwam spelen. 

Als we Luca ophalen komt er een vriendje mee uit school om te spelen (Mijlpaal eerste keer spelen). Zo gezellig en ze waren echt heel zoet samen aan het spelen. Hier hadden ze net wat drinken en wat lekker gekregen. 

Nola mocht natuurlijk niet mee doen met de grote jongens dus gingen we samen spelen. Eerst met de diertjes uit deze bak.

Daarna gingen we torens bouwen die ze dan weer omgooide. Een schik dat ze had.

Hebben jullie deze tag al gelezen? We doen als moeder (en vader) allemaal ons best om het beste en goede te doen voor ons kind. Laten we elkaar steunen ipv de grond in boren. Ieder doet de opvoeding op zijn eigen wijze.

Donderdag 21 september

Luca, Nola en ik hebben allemaal wat last van ontstoken ogen. Dus ik ging eens aan de grote schoonmaak. Het heeft niet geholpen voor onze ogen, maar het was weer heerlijk schoon. 

Het was heerlijk weer dus we besloten naar de dierentuin te gaan. De panda’s waren ook actief en sliepen niet voor de verandering.

Nog even knuffelen met de maleise beer. We zijn echt nog nooit zo snel door het park gegaan als vandaag. De kinderen wilden alleen maar rennen.

Jullie konden weer genieten van wat inspiratie voor in de bento boxen.

Vrijdag 22 september

Is er een overtreffende trap voor doodop? Dan is die hier van toepassing. Maar ik heb het gedaan, 4 km hardgelopen. Op een rustig tempo. Wat ben ik blij als het 9 oktober is mensen. Eindelijk van dat hardlopen af. Doet weinig goeds voor mijn lichaam helaas. 

Luca is spelen (Mijlpaal bij een vriendinnetje spelen!) en Mark moet werken. Dus dan kan mama even een ander favoriet programma kijken. Kijken jullie dit ook?

Nadat we Luca hebben opgehaald gaan we bij opa eten. Lekker makkelijk. Eerst nog even voetballen en rondrennen buiten.

Zaterdag 23 september

Ik kreeg dit pakketje om te proberen. Zoetstof die smaakt als suiker maar zonder de calorieën. Dat klinkt goed. Ik ga hem hopelijk komende week echt testen. Maak ik een recept gewoon twee keer. Ene keer met echte suiker en de andere met deze vervangers. Ik ben benieuwd wat het met de smaak doet. 

We begonnen de dag met pancakes gemaakt met de suikervervangers. Ik proefde geen verschil. Dat begint gelukkig goed!

Ook heb ik in de middag weer een aantal cupcakes gebakken voor Luca om mee naar school te nemen. Dit was een siliconenvorm die ik een aantal maanden terug bij de lidl kocht.

Ik was ook even kinderloos. Ik moest Luca wegbrengen naar zijn eerste kinderfeestje (Mijlpaal eerste kinderfeestje!) en wist niet of hij wilde blijven alleen. Dus ik besloot Nola bij opa in bed te leggen. Mark moest gewoon werken namelijk. Dus ik kon nog even een aflevering van New Girl kijken toen ik tijd over had.

Ik kreeg van de moeder van de jarige deze en nog wat andere foto’s doorgestuurd. Wat heeft hij het naar zijn zin gehad. Hij vond het echt super leuk en was dood op toen we thuis kwamen. Snel wat eten (Nola en ik dan, want hij had al een bord patat op) en lekker naar bed.

Van opa kreeg ik deze foto doorgestuurd. Mijn kleine meisje!

Doen jullie al mee met het blogfeestje? Je kunt nog tot en met woensdag mee doen.

Zondag gingen we naar de startdienst en aansluitend kerk op schootdienst voor de allerkleinsten. Daarna snel naar huis eten. Als Mark is werken komen mijn ouders me ophalen en gaan we naar mijn zusje. Even haar huis kijken nu de meeste spullen een plekje hebben gehad. Samen met de kinderen eet ik gezellig bij mijn ouders. Samen met mijn moeder doe ik nog even de kinderen in bad en daarna lekker naar bed.

Een heerlijk volle week. Komende week is Mark een aantal dagen vrij en heb ik weer een meting in de sportschool. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Hoe was jullie week? Nog leuke plannen voor komende week?

liefs Minke

13 thoughts on “Happy moments #27: no pictures please

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: