Het einde van deze week was super mooi. Daar was ik wel even aan toe. Wat een heerlijk weer. Helaas was ik zelf niet helemaal fit dus komt deze happy moments wat later online. Sorry! Soms gaat het gewoon even  niet en dan moeten we er maar gewoon even aan toe geven. Deze week hebben we vakantie dus doen we het rustig aan voor zover dat kan. Al had ik bedacht om alle uitjes in deze week te plannen ofzo dus we zijn behoorlijk druk. Maar kijken jullie eerst me wat wij afgelopen week deden?

Maandag 9 oktober

Deze foto van gisteren mag niet ontbreken. Wat een spierpijn na de hogeveluweloop, maar ook super trots dat ik het gehaald heb. 

Ik besluit de kleding op de foto te zetten en op te ruimen. Een hele klus.

In de avond eten we bij mijn ouders en halen daar Nola ook op. We krijgen een hele boel plaatjes mee naar huis. Dat gaat goed zo.

Dinsdag 10 oktober

Samen met Nola doe ik de boodschappen bij de albert heijn. Hebben we dat maar gehad weer voor vandaag.

Als we thuis komen trekt ze snel mijn sloffen aan. Deugniet is het ook.

Met Nola ben ik nog naar de action geweest. Als Luca de schoorsteen voor sinterklaas ziet wil hij hem maken en zijn schoen zetten. ‘Mama, nu heb ik een liedje gezongen dan komt sinterklaas er toch wat in stoppen?’. Leg dan maar eens uit dat hij dat nu niet doet omdat hij nog niet in Nederland is. Leuk die waarom fase.

Woensdag 11 oktober

Op school mogen we weer mee de klas in en lezen samen met Luca een boekje.

Daarna doe ik met Nola boodschappen bij de lidl en we delen een appelflap. Ze had zin in wat lekkers. Kind van haar moeder.

Daarna door naar de kapper. Na overleg besluiten we alleen de puntjes te knippen en haar pony met haar haar mee te laten groeien.

Als Luca uit school komt neemt hij 2 vriendjes mee. Samen bouwen ze een toren autogarage.

Als zijn vriendjes weer naar huis zijn gaan we nog even naar de stadspoort. Er is een poppenkast, die ik qua poppen niet heel geschikt vond voor de kleinere kindjes.

Er was een meneer die wat lekkers maakte voor de kinderen. En ze konden een leuke ballonfiguur ophalen. Luca koos voor een zwaard.

Donderdag 12 oktober

In de ochtend heb ik weer een bijeenkomst voor de vve-thuis. Ik krijg dit boekje mee en Nola ‘leest’ hem al direct door. 

In de middag is opa bij de kinderen en gaat mama naar de kapper met dit als resultaat. Een fris kleurtje en een iets ander model.

Vrijdag 13 oktober

In de ochtend ben ik naar de osteopaad. In de middag maak ik productfoto’s van deze producten van MAM voordat we ze gaan testen. Daarna komt er gezellig een vriendin thee drinken.

We besluiten nog even bij opa te gaan eten. Iets met geen zin om te koken en mama van huis. Mijn schoonzusje en nichtje waren ook mee. Het wordt wat laat en als we naar huis gaan is het gewoon al donker. Dat is snel!

Zaterdag 14 oktober

Het is heerlijk weer. Luca wil graag naar buiten, Mark moet slapen voor zijn nachtdienst dus dat komt allemaal goed uit. Nola speelt in de zandbak.

Luca rijdt rond op zijn fiets. Mooi afgeschermd op het schoolplein zodat ze niet zomaar de straat op kunnen rennen/fietsen. 

’s middags maak ik deze taart vast. Ik heb hem maandag nodig voor de cakesmash van mijn nichtje.

Dit is hem dan geworden als hij uit de oven komt. Luca vind het toch wel erg jammer dat hij geen taart mag eten. Maar we moeten hem even bewaren.

Zondag ga ik met de kinderen naar de kerk. Mark slaapt de hele dag en de kinderen gaan uit de kerk naar opa zodat ik even wat kan doen voor de kerstpassion in de kerk later dit jaar. Nog even rusten op de bank na een beroerde nacht en dan weer de kindjes ophalen. We sluiten deze week af met heerlijk weer. Wat een cadeautje! Hoe was jullie week?

liefs Minke

1 thought on “Happy moments #30: regen, spelen en taart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: