Wat is de week voorbij gevlogen. Het leek wel of ik alle afspraken in 1 week wilde stoppen. En dan ook precies de week dat Luca vakantie had. We konden het dus wel heerlijk rustig aan doen. Aan het eind van de week hakte ik een knoop door wat ik al een tijdje tegen aan hikte. Een grote verandering vind ik zelf. Zijn jullie nieuwsgierig wat we deden? Neem dan snel een kijkje.

Maandag 16 oktober

We starten de dag lekker in bed samen. Mark heeft nachtdienst en komt wat later thuis. Dan gaan we naar beneden. Na het ontbijt gaan we naar een vriendin en haar zoontje. Ze kunnen nog heerlijk buiten spelen, ideaal.

Eenmaal thuis gaat Luca naar opa om te logeren. Nola gaat even slapen en ik ga de taart voor de cakesmash versieren. Dan snel naar Zoë toe, want ze mag ook al bijna weer naar bed. 

Het werd een beetje anders dan we hoopten en uiteindelijk werd het deze alternatieve cakesmash. Maar ze heeft wel heerlijk gegeten.

Dinsdag 17 oktober

Wat een rustige dag zo zonder Luca. Ik ga even sporten en Nola heeft tijd met papa. Als ze uit bed komt gaan we naar Luca en opa in de dierentuin. 

Even naar de tijgers kijken. 

Opa en Luca doen hetzelfde. 

Opa had wat lekkers beloofd aan Luca. Daar zien we deze zon. Bijzonder dat zo te zien. En dat allemaal door zand en resten van de bosbranden hier ver vandaan.

Woensdag 18 oktober

In de ochtend gaan we op kraamvisite. ’s middags is het dan eindelijke zover. Luca gaat samen met mij, opa, oma en tante Jeanine naar de voorstelling van Woezel en Pip. Hij heeft genoten. Dat we daarna gingen wokken was een nog grotere verrassing voor hem en maakte de dag helemaal compleet.

Donderdag 19 oktober

In de ochtend gaan we langs bij de oma van Mark en halen we wat boodschappen. Luca en Mark gaan even naar kapper opa voor het haar van Mark. Ik besluit weer een stickerkaart te maken. Luca blijft steeds roepen als hij in bed ligt om de meest onbenullige dingen. Als er iets is wil ik echt wel komen, maar niet om te vertellen hoe lang het allemaal nog precies gaat duren, om 2 uur ’s nachts. Hopelijk helpt het dat hij bij een volle kaart iets leuks krijgt.

Vrijdag 20 oktober

Ik twijfelde al een tijdje of de box er niet uit kon. Ook had ik Mark al gewaarschuwd. Toen ik na het aankleden beneden kwam hadden de kinderen de box leeg gehaald. Dat was het punt. 

Dan halen we hem maar direct weg ook. Wat een ruimte krijg je daar voor terug. De box heeft ruim 4 jaar in de kamer gestaan bij ons. 

Daarna verdienden we wel wat lekkers dus maakte ik een leuk fruithapje voor de kinderen. 

’s avonds ging ik weer lekker wokken. Wat een rotleven heb ik ook haha.

En ik nam een heerlijk toetje als nagerecht. Die wittechocolademouse, jammie!

Met heerlijk gezelschap is het alleen nog maar leuker <3!

Zaterdag 21 oktober

En we blijven nog even liggen. Mark is weer werken dus bed voor ons alleen. 

Dan gaan we even naar de winkels om wat te halen. Ik zocht een mooie mand voor de knuffels uit de box, die vond ik niet. Luca vond wel een hele boel (ja echt een hele boel) cadeautjes die hij wilde hebben. Het staat nu allemaal op zijn ‘lijstje’. 

En rond half 11 is dit meisje wel weer moe. Maar dat vind ik wel een beetje te vroeg voor lunch en slapen. Dan gaan we maar even knuffelen. 

Er kwam ook een leuk pakketje binnen van Lucardi. Later kunnen jullie er meer over lezen. Ik mocht hem gelukkig ophalen bij de buren want we waren gezellig even bij vrienden op visite toen hij was gekomen. Luca en Nola konden zich daar heerlijk vermaken en liepen fijn rond. Zo leuk om te zien hoe vrienden reageren op onze kinderen.

Dit was onze week, de vakantie is weer voorbij gevlogen. Vanaf maandag weer in het normale ritme. Mogen jullie ook weer beginnen of krijgen jullie juist net vakantie?

liefs Minke

1 thought on “Happy moments #31: vakantie, uit eten en een grote verandering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: