Met je kinderen naar het theater. Het is niet iets wat ik vaak doe. Eigenlijk alleen als oma mij uitnodigt om mee te gaan. Dat is nu twee keer gebeurd. Super leuk voor Luca om dit ook mee te krijgen. Nola was de eerste keer naar Thomas de trein net geboren en nu vond ik haar nog net te jong. Luca keek er de hele dag al naar uit. ‘Wanneer gaan we nou naar Woezel en Pip mama?’ hoorde ik een aantal keer. Om half 2 was het zo ver en vertrokken wij naar Barneveld.

Naar Woezel en Pip in het Schaffelaartheater

Eenmaal bij oma was het nog wel even wachten op de tante van Luca. Zij ging ook gezellig mee. Wat Luca nog niet wist, was dat we na de show Papa en Nola zouden halen en met z’n allen uit eten zouden gaan. Maar eerst naar het Theater. Daar kwam al weer een aantal keer de vraag wanneer we zouden gaan. Het is een hele beleving voor kinderen. Het was erg druk en we moesten dan ook een stukje door rijden om de auto te kunnen parkeren. Luca werd al bijna boos en verdrietig dat we weer weg gingen. Bij de ingang lag de rode loper al klaar. Hoe speciaal is het dat je over de rode loper naar binnen mag! We konden zo doorlopen en direct ons plaatsje opzoeken.

logeren woezel en pip

woezel charlie en pip

Woezel en Pip gaat beginnen

Het duurde nog een paar minuten maar toen begon de show. Eerst kwam de wijze varen nog wat vertellen. Telefoons uit en foto’s maken mag, maar dan wel zonder flits. En dan op zoek naar de twee hondenvriendjes. Waar zouden Woezel en Pip zijn? Wij zaten op het balkon en van onder ons kwamen ze aangelopen. Toen begon het verhaal echt, met het herkenbare liedje. De spelers deden het super leuk. Voor de kinderen waren ze niet aanwezig. Het verhaal is niet te lang en simpel genoeg voor alle kinderen. Er zaten spannende momenten in, waar Luca echt helemaal in op ging. Samen zoeken naar sloddervos. Zou hij echt zo eng zijn?

woezel en pip met sloddervos verjaardag wijze varen woezel en pip

 

Wat vonden wij van Woezel en Pip

Laat ik eerst mijn mening als moeder geven. Ik vond het een goed opgebouwde show. Heel herkenbaar door de tv-serie waar het erg op lijkt. De spelers deden het goed. Ze gebruikten ook echt hun mimiek terwijl ze eigenlijk zelf niet echt speelden. Leuk om te zien. Leuk om te zien hoe de kinderen er in op gingen. Ik zou er wel een minimum leeftijd aan verbinden, er zaten nu ook baby’s in de zaal. Die het op een huilen zette tijdens de show. Niet heel storend maar vergeleken met de show van Thomas was het een heel stuk rumoeriger. Luca vond het geweldig. Hij heeft er de hele tijd nog over gehad. Waarom heet hij nou sloddervos? Mama vertel jij even hoe het verhaal ging aan papa? Het was spannend hé mama? Hoe heet deze ook al weer mama? Super leuk om hem een leuke middag te kunnen bezorgen.

Wil je zelf ook naar Woezel en Pip? Kijk dan even hier voor het speelschema.

liefs Minke

Als je deze blog wil pinnen, wil je dan deze afbeelding gebruiken? Bedankt!

pinterest afbeelding woezel en pip

21 thoughts on “Vakantietip #3 Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos

  1. Mijn kinderen zijn gek op de filmpjes van Woezel en Pip. Het zijn altijd hele leuke verhaaltjes. Maar een theatershow, daar nam ik ze nog nooit mee naartoe. Ik denk niet dat ze dit hier in België doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: