Weer een week voorbij waarin we leuke en toch een heel groot niet zo leuk iets deden. Luca mocht weer gewoon naar school, maar had wel een dagje extra weekend. We moesten vrijdag naar de tandarts en hij bleef daarna lekker thuis. We zijn nog naar de dierentuin geweest en er kwamen vriendjes van Luca spelen. Kijken jullie mee?

Maandag

Luca mag weer naar school. Ze hebben in de vakantie de lokalen opgeknapt en we mochten even mee naar binnen om te kijken. 

Luca mocht ook aan een nieuwe groep zitten. Ze hebben nu mooi laminaat vloer (of pvc wat er uit ziet als laminaat?). Het is in ieder geval erg mooi geworden. 

Thuis drink ik met Nola een smoothie. Ze is er dol op haha. 

Even bij de action neuzen. Te erg dat hij zo dicht bij zit, er is altijd wel iets wat je nodig hebt (wasmiddel ofzo) en je neemt dan veel meer mee dan alleen datgene wat je nodig hebt. 

In mijn bijbel test ik even wat met gelatos. Ik heb dat in huis maar wist niet zo goed hoe dat te gebruiken. Zo werkt het dus mooi als achtergrond.

Dinsdag

Achter de bank zitten, op mijn rug tikken en snel verstoppen. Deugnieten!

Achter Luca zit nog een vriendje verstopt. Ze spelen met toet toet auto’s en ze doen paw patrol na. Vandaar de rugzakjes. Nola mocht ook mee doen, de schat!

Na het eten lekker douchen en nog even bij mama in bed. Lekker even de haartjes kammen.

Woensdag

We mogen weer even mee de klas in. Samen met Luca maak ik een aantal van deze kaartjes. We begonnen met de trein. Daarna mag hij even een luizencontrole doen. Helemaal schoon gelukkig!

Na wat boodschappen en klusjes gaan we Luca en een vriendinnetje halen. Nola neemt konijn ook weer mee. Onafscheidelijk die twee, totdat ze naar bed moet. Dan wordt hij opgeruimd haha.

Als Luca met een vriendinnetje speelt maak ik foto’s van een aantal sieraden. Kijk dan hoe schattig dit ringetje voor Nola is. Hij is nog een klein beetje te groot, maar past bijna. 

Opa komt gezellig langs en schuurt meteen even de deur. Klaar om geverfd te worden.

Donderdag

Ik begin met de adventkalender en bereid me voor op een stop. Maar dan komt Luca niet thuis, maar is spelen bij een vriendje. Kan ik mooi even de kalender afmaken. 

Deze foto stuurt opa mij door. Wat een beauty! Cadeau voor de verjaardag van Nola. Super blij mee. Ideaal ook dat wij hem niet meer in elkaar hoeven te zetten.

Vrijdag

Ik ben al vroeg beneden met de kinderen. We moeten naar de tandarts en ik kan niet meer slapen. Vind dat altijd zo’n nare bezigheid. Maar het moet, dus we gaan netjes 2 keer per jaar en nemen de kinderen mee. Luca doet het super goed en laat netjes zijn tanden tellen. Zelfs Nola laat haar tanden een klein beetje, al zittend, tellen. 

Omdat het zo goed ging verdienen we wat lekkers. Mama thee met banaan en de kinderen wat drinken met een koekje. Daarna eten ze ook nog een appel, snoeperds! Papa mag lekker gaan hardlopen. 

Als Nola geslapen heeft gaan we naar de dierentuin. Konijn mag ook weer mee. Bij de vissen kijken is wel erg leuk.

En de pinquins worden gevoerd. Wist je dat deze bij de kust van Chili en Peru leven? Ze komen helemaal niet van de zuidpool en vinden kou dus helemaal niet zo fijn. Ze leven als stel (man en vrouw) samen in hun eigen hok. Eenmaal met een partner blijven ze daar hun hele leven bij.

Ook kwam dit leuke hoesje voor mijn telefoon binnen. Super blij mee!

Zaterdag

Mark heeft vandaag bhv dag van zijn werk, Luca gaat bij Nola spelen en ik ben met Nola. We houden een heerlijk rustig dagje. Wat boodschapjes doen, wafels maken als lunch en samen spelen.

’s avonds gaan we nog weg en ik doe mijn nieuwe sieraden om. Deze ketting is van Lucardi. Super gaaf en je kunt zelf kiezen welke bedels je er wel en niet aan hangt. 

We gaan met de broers van Mark en aanhang film kijken. Mijn schoonzusje maakte de foto dus ontbreekt nog. We keken beauty and the beast. Leuk om een keer gezien te hebben.

Zondag

Hadden jullie ook last van het verzetten van de klok? Ik hoop dat het morgen beter gaat. We maken er een relax dagje van met uiteraard de wedstrijd van PSV op de tv.

Maar eerst maken we deze muffins. Er zou iemand wat op komen halen, gratis. Zou inderdaad want ze kwam niet. Zo irritant. Luca wilde zo graag naar de dierentuin en dat kon nu dus niet. Dat koppie van hem. Voelde me zo niet fijn en dat gevoel werd zo alleen maar erger. Gelukkig vind hij vakken ook erg leuk dus dat is fijn.

We hebben ook nog deze platen van VVE thuis gedaan. De dieren zoeken op de plaat en benoemen. Op een andere plaat de figuren benoemen en de plaatjes zoeken. Luca vond het erg leuk. 

Toen de wedstrijd van PSV was afgelopen en Nola wakker was zijn we naar buiten gegaan. Even naar de speeltuin spelen. Er kwam nog een vriendje van Luca spelen. Erg leuk. 

Als avondeten wilde Luca graag pannenkoeken. U vraagt, wij draaien. Of eigenlijk, mama bakt wel. Dus we aten speltpannenkoeken, jammie!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Liefs Minke

Deze blog bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

14 thoughts on “Happy moments #32: nieuwe klas, vriendjes en tandarts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: