De week begon zoals altijd maar eindigde onverwachts vol en super leuk. Ik won kaartjes bij momambition om naar de KreaDoe te gaan. Super gaaf, mijn eerste keer daar heen en hoe ik het vond kun je hier straks lezen. Verder mag ik morgen (ik typ dit zaterdagavond) naar een wedstrijd van PSV en bracht vandaag een deel van de dag bij mijn ouders door. Kijken jullie mee wat we nog meer deden?

Maandag 30 oktober

vaatwasser happy moments

Ik laat het bijna nooit zien maar elke ochtend ruim ik de schone vaat op. Niet mijn favoriete klusje kan ik je vertellen. smoothie happy moments

Als we Luca naar school hebben gebracht maken we een smoothie. Dat heb ik de rest van de week geweten.
samen spelen happy moments

En ook deze week is het zover, we gaan weer samen spelen. Jeej!

Dinsdag 31 oktober

spekblokjes happy moments

Samen met Nola doe ik boodschappen. Ik kom bij toeval deze spekblokjes bij de emte tegen. Bij de AH zijn ze enorm duur geworden, de ah basic is nog steeds 1,99 euro. Deze spekblokjes is 50 gram minder maar is maar 0,89 euro. Ideaal!thomas de trein happy moments

Uit school spelen we niet. Er kwam wel een klasgenootje eten en nu heb ik een verrassing. We gaan naar de winkel, Luca heeft nog wat verjaardagsgeld liggen en we halen iets nieuws van Thomas de trein.

Woensdag 1 november

boodschappen happy moments

Ik ben vroeg wakker en besluit eruit te gaan. Even een momentje voor mezelf en ik lees de nieuwe boodschappen. woordherkkening happy moments

Bij Luca mochten we mee de klas in. Hij moest vandaag woordherkenning doen. Wat gaat hij snel!

Verder geen foto’s, maar we zijn lekker relaxed. Ik doe boodschappen met Nola. Om 15.00 hoef ik Luca pas op te halen want hij gaat bij een vriendje spelen. Dan komt opa gezellig bij ons eten.

Donderdag 2 november

smoothie happy moments

En weer een smoothie. Nola is er dol op!opruimen happy moments

Ook ga ik even verder met opruimen op zolder. Ik wil het nu wel af hebben, maar het loopt niet zo. Ach, het vordert gewoon gestaag. Luca halen happy moments

En we gaan Luca halen om thuis te eten. spelen happy moments

In de middags is dit weer het uitzicht. Weer gezellig samen spelen.

Vrijdag 3 november

naar de kreadoe happy moments

Het is eindelijk vrijdag, ik ga samen met Machteld naar de KreaDoe. Nog even op het station wachten op de trein. workshop happy moments

We lopen als eerst helemaal naar achteren en besluiten een workshop eenhorncupcake maken te doen. We schrijven ons in en later zitten we nog even te wachten. Zo leuk!eenhorn happy moments

En dit is het resultaat. Ik ben er wel trots op. En de kinderen vonden het heerlijk. Ze kwamen me samen met Mark ophalen. Zo lief! Het hele perron weet dat we uit waren gestapt haha. Nola was zo blij ons te zien.

Vrijdag 4 november

staartjes Nola

Nola heeft een aantal staatjes in. Wonderlijk genoeg laat ze het ook zitten tot het middageten. We doen niet heel veel, Mark heeft zijn slaapdag en ik besluit naar mijn ouders te gaan. Even rustig douchen, kletsen en we gaan even naar het centrum. Ik haal een cadeautje voor Nola’s verjaardag en een nieuwe jas voor Luca. Hij is er zo blij mee. Fijn dagje zo.

Morgen (zondag 5 november) ga ik met Mark naar PSV. Zo veel zin in, is al weer een tijdje geleden. Verder doen we het lekker rustig aan. Doen jullie al mee met de winactie voor deze leuke sleutelhanger?sleutelhanger nola links

We hadden een leuke week met veel leuke uitjes. Luca die heerlijk met vriendjes speelt en dat ook echt super leuk vind. Zo dankbaar dat het zo goed gaat met hem op school. Hoe was jullie week? Wat is het leukste dat je gedaan hebt?

liefs Minke

 

 

4 thoughts on “Happy moments #33 samen spelen, winkelen en KreaDoe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: