Weer terug van weggeweest, de happy moments. Het is er steeds een beetje bij ingeschoten. En echt happy was ik ook niet. Toch is het goed om in tijden die minder happy zijn stil te blijven staan bij de leuke dingen die gebeuren. Dus ik heb mijn telefoon weer eens bekeken en de leuke foto’s voor jullie er vanaf gehaald. Dit is wat wij afgelopen week deden.

Maandag 11 december

Vandaag komen ze de vloer leggen op onze slaapkamer. Na een maand beton kunnen we weer gewoon uit bed stappen. Zo fijn. Nu nog een kledingkast en een groter nachtkastje voor mij. Dan is het bijna helemaal klaar.

vloer happymoments

Normaal gaat Nola naar school op maandag, maar vandaag is ze ziekjes. Dus Nola is gezellig thuis bij ons. Of gezellig, dat is het naturlijk ook niet echt. We eten wat vitaminen zodat ze hopelijk snel weer opknapt.

fruithapje nola happymoments

Dinsdag 12 december

In de ochtend gaan Luca en Nola samen met papa naar buiten om een sneeuwpop te maken. Ze vinden dit weer echt heerlijk. Mama is vooral blij dat ze vandaag amper naar buiten hoeft want Luca is vrij vanwege de staking en Nola is nog niet helemaal fit.

sneeuwpop happymoments

In de avond is Mark weer werken en eten wij kliekjes. Eens even opmaken wat er in de koelkast ligt. We hadden nog wat friet liggen en wortels. Jammie!kliekjes happymoments

Luca eet de pizza op die papa had bewaard. Nooit gedacht dat hij dat lekker zou vinden, maar pizza shoarma is toch een blijvertje.pizza happymoments

Na het eten gaan we nog even spelen. Kappertje nog wel. Luca leert hoe je een knipje in moet doen. Lifegoals haha.kappertje spelen happymoments

En Nola wil graag mijn stiekje in. U vraagt wij draaien. Dus dat doen we gewoon even. Veel te groot natuurlijk.staartje happymoments

De kinderen pyjama aan en het is voor Nola tijd naar bed te gaan. Luca gaat even voorlezen uit de kleine zeemeermin.voorlezen happymoments

woensdag 13 december

Wat een rotweer is het deze dag zeg. In de ochtend pas ik even op ons nichtje. Samen met Nola gaat ze in de keuken spelen. De rest lagen de dames elkaar vooral veel dwars haha.oppassen happymoments

Als Nola op bed ligt en Zoë weer naar huis is ga ik met Luca koekjes bakken. Dat stond op de adventskalender dus dat gaan we gezellig doen. Echt lekker waren ze niet. Ik had de suikervervanger gebruikt, maar dat proefde je dus wel erg vond ik. De kinderen vonden ze trouwens wel lekker.koekjes bakken happymoments

Donderdag 14 december

Ik maak vandaag geen foto’s. Nola is niet helemaal in haar hum nog, maar gaat wel naar school. Ik doe boodschappen en ben verder vooral bezig met de kinderen (Nola dus). Wel krijg ik van mijn schoonvader deze foto van mijn oma. Ze staat gewoon hier in de krant.

oma in de krant happymoments

Vrijdag 15 december

Mark slaapt de ochtend en ik ga met Nola naar mijn oma. Even wat drinken en gezellig kletsen. Mijn moeder kwam toevallig ook nog even met een kennis bij mijn oma langs. Toen snel weer naar huis, want Luca moesten we halen. In de middag gaan we naar ouwehands dierenpark. Het is al helemaal in kerstsfeer. Deze leuke kerststal kwamen we tegen vlak bij de panda’s. Maar het kindje is gestolen riep Luca!kerststal ouwehand happymoments

Een aquarium blijft toch wel mooi. Deze staat ook in ouwehandsdierenpark.vissen ouwehand happymoments

Toen we thuis kwamen was er een pakkertje gekomen. Ik bestelde voor Nola bijenwaszalf om te proberen haar eczeem onder controle te krijgen. Kijk hoe leuk dit binnen kwam. Wil je ook wat bij little favorites shop bestellen? Gebruik dan de code mamaminke voor 10% korting (geldig tot eind januari 2017 en niet geldig op sale artikelen).
zalf nola happymoments

Zaterdag 16 december

Vandaag zijn we naar de ikea geweest om een kallaxkast te halen als nachtkastje. Kan ik mooi wat meer spullen kwijt. Ook zijn we nog even naar de dierenwinkel geweest en kwam er een pakketje. Ik kocht voor Luca lego junior voor in de vakantie. Hij weet het nog niet maar dan kunnen we dan kijken of dat al wat voor hem is.

Zondag is de kerstpassion en mag ik daar wat kleine taken op mij nemen. Altijd zo leuk om te zien hoe we er weer een mooie dienst van kunnen maken samen. Hopelijk kunnen we dat nog lang zo doen.

We gaan weer op naar een nieuwe week vol met nieuwe kansen. Hoe was jullie week?

liefs Minke

9 thoughts on “Happy moments #34: klussen en frisse lucht

  1. Mijn weken zijn in deze maand veel te druk. Veel te veel op mijn hals genomen. Dat kan anders en beter. De middag maak ik even vrij voor een gedegen planning. Want ik spring nu van de hak op de tak (natuurlijk ook omdat ik steeds tussendoor heen en weer naar school moet lopen).

  2. Ik vond kappertje spelen altijd zo handig als ik moe was. Want dan hoefde ik alleen maar te zitten, en liet de kinderen met mijn haar rommelen. Wel checkte ik even dat er geen scharen in de buurt waren!

  3. Leuk weekoverzicht! Mijn dochtertje wilde ook een keer kappertje spelen… ik lag half te slapen en zij had een echte schaar (waarvan ik dacht dat het een nepschaartje uit haar dokterskoffertje was)…. Dussssssss (ik was op een plek gemillimeterd precies aan de voorkant van me hoofd)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: