En er is al weer een week voorbij. De weken gaan snel, een jaar langzaam toch? Nou, die weken gaan inderdaad snel. We hadden afgelopen week verjaardag van opa, in de vakantie nog wel. Dus daar gingen we op visite. Samen met Luca ben ik naar een springkussenfestijn geweest en hij ging logeren. Kijk snel wat we nog meer allemaal hebben gedaan deze week.

gezond bakken kookboek

Luca vind het leuk om samen dingen te bakken. Om het toch iets gezonder te maken ging ik opzoek naar wat gezondere recepten. Elke keer maar taart vol suiker is ook niets. Ik heb nog niet echt een keus gemaakt, meestal moet ik veel dingen in huis halen wat dan weer niet helemaal toereikend is met het boodschappen budget. Nog even kijken hoe we dat gaan doen.

sporten

Dinsdag kwam mijn schoonvader even bij de kinderen zodat ik kon gaan sporten. Tai gong it is! Even lekker relaxed worden in de sportschool. Hele fijne les vind ik dat.

puzzelen met Luca

’s avonds ging ik met Luca nog even een puzzel maken. Ik vond deze oude puzzels van mij nog boven. Luca vind disney nu helemaal leuk dus dat kwam goed van pas met 101 dalmatiërs, Frank en Frey en pinokkio.

springkussen festijn nemo

Van woensdag heb ik geen foto’s. We gingen naar de verjaardag van opa en Luca bleef daar de hele dag. Wat een bofkont. Donderdag ging ik met hem en mijn moeder naar het springkussen festijn in Barneveld. Er was die dag een ‘peuteruurtje’ van 9 tot 10. Even uitrazen zonder al die grote kinderen erbij. Luca begon bij Nemo. ‘Kijk mama, dat is Marlin want hij heeft 1 en 2 vinnen.’ De schat!
sprinkussenfestijn voetbal

Vervolgens gingen we naar een hele boel andere springkussens, zo ook deze voetbal. Lekker springen en gek doen samen.
springkussenfestijn leeuw

De leeuw mochten we natuurlijk niet overslaan. De foto’s zijn een beetje bewogen, Luca had geen rust om even stil te zitten voor de foto.

Nola zoekt Luca

Luca bleef bij opa en oma slapen. ’s avonds ging Nola op zoek naar haar grote broer. Hier komt ze uit zijn kamer en gaat naar onze slaapkamer. Waar kan hij nou toch zijn?

geboorteposter Nola

Vrijdag hing ik de geboorteposters op bij de kinderen. Ik wilde al heel lang zo iets hebben en nu hangt het er gewoon. Ik ben er heel blij mee.
Nola gaat klimmen

Nola gaat zo hard ineens. Ze zag het krukje staan en klom erop. Dat doet ze nu steeds, dan kan ze net boven het aanrecht uitkijken.

pannenkoeken eten met Luca

M. haalt ’s middags Luca op en dan heb ik een verrassing voor hem. Samen met Luca ga ik pannenkoeken eten in een restaurant. Daar krijgt hij een kleurplaat waar we ons goed mee vermaken. Hij eet heel goed, pannenkoek met kaas en een ijsje toe. Ik eet een pannenkoek met spek en ananas, mijn favoriet. Het ijsje van Luca delen wij samen.

politie bureau toet toet auto's

Als we thuis komen kunnen we nog even samen spelen met zijn nieuwe toet toet auto’s politiebureau. De hele maand maart heb je 25% korting op toet toet omdat Vtech 25 jaar bestaat. Super leuk! Wij kochten deze vanmorgen samen met Nola. Nola kreeg haar eigen autotjes, 3 roze. Dan hoeft ze die van Luca niet meer af te pakken.

nieuwe fiets Luca

Van mijn ouders krijg ik deze foto nog doorgestuurd. De nieuwe fiets van Luca is binnen. Hij heeft de fiets van hen gekregen, zo leuk.
in de speeltuin

Zondag gaan we lopend naar de kerk. Onderweg stoppen we even bij dit speeltuintje. Luca gaat even glijden.

rondje rennen bij de kerk

En bij de kerk rent hij nog een paar rondjes. Voor de dienst 3, zie je hem gaan daar aan het einde? En na de dienst ook nog 1. Het is al wat laat dus we moeten helaas door naar huis. Hij doet het heel goed, dat hele stuk lopend.

Dat was het weer voor deze week. Toch nog een aardig volle week geworden zo in de vakantie. We konden lekker rustig op staan. Hoe was jullie week? Hadden jullie ook vakantie?liefs Minke

2 thoughts on “Happy moments: springkussenfestijn, vakantie en logeren

  1. Je zorgt goed voor je kinderen en heb ook alle aandacht voor ze .Mooi om dat te zien .Geniet er maar van want ze zijn zo groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: