De laatste week voor de vakantie is aangebroken. In de vakantie wil ik graag wat leuke dingen met de kinderen gaan doen, maar nu nog even een weekje bikkelen. Afgelopen week is een beetje raar gegaan. Van maandag en dinsdag heb ik eigenlijk geen foto’s. Dinsdag heb ik mijn telefoon gereset omdat hij raar bleef doen (all good now), maar de foto’s zijn dus weg. De rest heb ik wel foto’s van. Natuurlijk ook van de bijzondere donderdag, de verjaardag van Luca. Mijn peuter werd een kleuter en mag straks naar de basisschool. Kijken jullie mee?

Woensdag 28 juni

De voorbereidingen zijn in volle gang. Morgen is het party time. Ik hang de laatste versiering op ’s avonds en zet de traktatie vast klaar. Ik maak me er misschien wat makkelijk vanaf, maar ik weet dat er volgende week (op moment van schrijven dus deze week) nog heel veel feestjes komen met 2 juffen die weggaan en nog een hele boel kindjes die afscheid nemen en een eindfeestje. We stoppen er dus geen eten bij, maar alleen 2 kleine cadeautjes. Helemaal prima.

Donderdag 29 juni

Wat heb ik een slechte nacht gehad. Geen idee waarom, maar ik vind het zelf gewoon wel een beetje een big deal. Mijn kleine jongetje wordt al weer 4 jaar vandaag. Ik hoop zo dat hij het allemaal leuk vind wat ik bedacht heb. De versiering, cadeautjes, de visite die toch ook nog komt vandaag en het feestje zondag. Ik maak ontbijt op bed voor hem, we zingen en geven hem zijn cadeautje (een set van paw patrol). Dan mag hij naar school, in de feeststoel en komen wij later terug om te trakteren. Wat een feest! Nola slaapt ’s middags niet zo veel en is vroeg wakker. Ze staat me al op te wachten in haar bedje. We gaan maar lekker even wat drinken. Het krukje in de keuken is een favoriet plekje van haar.

Vrijdag 30 juni

We gaan niet heel vaak een dagje uit. Meestal alleen op vakantie 1 keer ergens heen en naar de dierentuin waar we een abonnement hebben. Maar met verjaardagen willen we de jarige graag ergens mee naar toe nemen wat hij/zij leuk vind. We hadden een iets ander uitje bedacht, maar vanwege het voorspelde weer besloten we om naar schatkids te gaan spelen. De kinderen genoten, we aten wat lekker en bleven zelfs nog even lunchen. ’s avonds komt Luca altijd nog even bij ons in bed liggen voor het slapen gaan. We besloten dat ook met Nola eens te proberen. Onze spring in het veld en klimgeit vond het verrassend leuk en bleef lekker liggen bij ons. Een geslaagde dag voor ons.

Zaterdag 1 juni

Ik draai en was, vouw wat op en maak wat schoon. Morgen is de verjaardag dus doen maken we het huis aan kant. ’s middags komt mijn zusje even langs en blijft ze gezellig eten. Luca is een dagje naar opa en Mark is een middag weg met vrienden. We hebben dus voor een een echt meidenhuis. Jeej! Na het eten wordt Luca thuis gebracht en ga ik met hem en mijn zusje langs mijn oma. Ze kan vanwege een operatie niet op de verjaardag van Luca komen dus gaan we even naar haar toe. Het gaat al weer erg goed met haar gelukkig. De enige foto van deze dag komt van mijn schoonvader. Luca en hij bouwden een super hoge toren. Wat was Luca trots!

Zondag 2 juli

Hoera, feest! Luca vind het helemaal leuk. Hij vraagt ook steeds wanneer de visite komt. Hij weet dan nog niet dat er ook een mooie paw patrol taart voor hem is. In de ochtend komt mijn neef langs en blijft gezellig eten. Net nadat hij vertrokken is naar een ander feestje komt de rest van de visite binnen druppelen. Luca wordt super verwend en heeft de middag van zijn leven. Ik zet altijd een eindtijd op de kaart. Voor de kinderen een behapbare periode van drukte en het avondritueel kan gewoon gaan als normaal, behalve dat we iets later eten dan normaal. Een hele gezellige en geslaagde dag met vrienden en familie!

De laatste schoolweek is ingegaan en het is bijna vakantie. Wij hebben onze vakantie al gehad, maar gaan zeker nog wat leuke dingen doen. Ik doe zelf ook mee aan de #mamachallenge2017. Met 42 andere mamabloggers bedenken we leuke activiteiten die we doen bij gekozen onderwerpen. Daarover maken we allemaal een blog. Hou mijn blog dus vooral in de gaten als je nieuwsgierig bent, het wordt super leuk!

9 thoughts on “Happy moments: telefoon leeg, verjaardag en cadeautjes

  1. Het is ook niet niks als je kind vier wordt. Ook omdat ze dan naar school gaan. Daar wordt het nog meer een soort overgangs leeftijd van!

    Hier is ook de laatste week voor de vakantie, maar iedereen is al thuis!

  2. Nog gefeliciteerd! Prachtige taart en wat een leuke cupcakes. Herken het gevoel wel hoor. Met 4 gaat toch een hele nieuwe fase in, hier gaat de oudste bijna naar groep 8. Ook zoiets..

    1. Dat is ook zoiets ja, groep 8. Wauw, een hele mijlpijl lijkt me dat. Gelukkig heb ik nog even om aan dat idee te wennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: