We zijn al weer een week verder. Ik begon deze week in het ziekenhuis om, na drie weken, eindelijk bloed te kunnen prikken. Verder genoten wij van het mooie weer en had ik ook een vrijgezellenfeestje. Wat we gingen doen zie je later in deze happy moments!Luca naar schoolbrengen

Luca mag weer naar school en samen met Nola breng ik hem weg. In het begin bleef Luca lekker dicht bij mama staan, maar later kwam hij weer helemaal los. Na een vakantie altijd weer even wennen.

Bloedprikken

Ik bracht Nola thuis en M. was ook weer thuis van zijn rondje hardlopen. Zelf ging ik door naar het ziekenhuis. Een half uur later was ik pas aan de beurt, maar gelukkig zaten we droog. Even bloedprikken. Later die week kon ik bellen voor de uitslag: zo gezond als een vis.

rusten

Als Nola ’s middags op bed ligt en papa is weer aan het werk rust mama even uit. Luca is gek op troetelbeetjes en mag dit dan ook even kijken via netflix.

Gewonnen

Zo af en toe winnen we eens wat bij de postcodeloterij en deze maand was het zo ver. Stiekem vind ik dat altijd heel leuk en ben ik heel nieuwsgierig waar we uit kunnen kiezen.
speeltent op luca zijn kamer

Luca gaat steeds vaker even boven spelen. Een rustig plekje voor hem alleen zonder dat Nola overal als een bulldozer doorheen stapt. We pakten de tent en stopten hem vol met knuffels.

Luiers testen

Deze luiers waren in de aanbieding en ik besloot ze te gaan testen. Tot nu toe bevallen ze goed. Binnenkort kunnen jullie er meer over lezen.

Luca gaat buiten spelen voor school

Vrijdag was het heerlijk weer. Luca zag een blauwe lucht en wilde ’s ochtends direct al buiten spelen. We waren toch klaar dus hij mocht voor school begon al lekker even spelen. Wij zaten erbij en keken ernaar.

kinderboerderij

’s middags zijn we even naar de bieb geweest en daarna met z’n vieren naar de kinderboerderij gelopen. Bij de dieren kijken en in de speeltuin spelen. Luca ging zelfs even op de schommel met papa.

cake gebakken

Zaterdag heb ik een vrijgezellenfeestje. Deze kruidcake nam ik mee, lekker!

Ik tijdens de workshop

We begonnen met een high tea en daarna gingen we een workshop doen. De keus was maxmelts maken, een Ibiza armbandje of een leren armbandje maken. Ik koos voor het Ibiza armbandje. Foto credits voor Machteld van der Eijk.

kraaltjes

Heel veel keus voor kraaltjes. Het was soms wel echt even lastig kiezen met zo veel keus. Iedereen die voor dit armbandje koos maakte een andere combinatie. Super leuk om te zien. Foto credits voor Machteld van der Eijk

armbandjes gemaakt workshop

Dit is het resultaat. Ik ben er heel blij mee. Ik koos voor een bepaalt thema wat heel goed bij mij past. Kunnen jullie het raden?

Het is nu zondagmiddag als ik deze happy moments maak. Zo ga ik de kinderen weer ophalen bij mijn ouders. Ze hebben daar geslapen zodat wij heerlijk rustig konden uitslapen na het feestje van gister. De nieuwe week brengt hopelijk een hele boel zonneschijn.

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: