We bleven maar kwakkelen en maandag besloot ik de dokter te bellen. Mijn kaak deed zo veel pijn, paracetamol hielp niet en stomen mocht ook niet helpen. Dus daar zat ik dan, alweer. Toch wat ziek en ik kreeg antibiotica en neusspray. Gelukkig ging het tegen het einde van de week een stukje beter. Kijken jullie mee? 

Bij de huisarts in de wachtkamer. Wachten is nooit zo mijn ding en bij de huisarts duurt het ook altijd wel een poosje. Deze keer zag ik de flow liggen. Dat was een fijne verrassing.

Het was lekker weer, Luca en M. waren naar de dierentuin en ik besloot na het slaapje van Nola naar buiten te gaan. Oke, eerst heb ik mevrouw nog even onder de douche gezet omdat hij luier erg vies was. En zij dus ook. Door een tandje of virus misschien? Ik hoop dat het snel over is.

Mama ik kan op de tafel klimmen! Als je niet bij de dieren kunt dan ga je daar toch gewoon naar toe moet ze gedacht hebben.

Luca was bij opa aan het spelen en Nola lag op bed. Even tijd voor mama om weer verder te kijken naar pretty little liars.

Zwaaien naar papa! Hij was aan het werk, verschil moet er zijn natuulijk.

En thuis mocht hij ook aan de gang. Het was echt tijd om het bedje van Nola op de laagste stand te zetten. Zeker nu ze ontdekt heeft dat ze de rits van de slaapzak open kan maken.

Donderdag gingen we naar de bieb en Luca wilde direct het gekozen boekje lezen. Over dieren, hoe kan het ook anders.

En ook aan de tafel gaan we samen verder met lezen.

Vrijdagmiddag ga ik met de kinderen naar mijn ouders. Ik heb even wat speelgoed voor ze neergelegd. Na een paar minuten ziet het er zo uit.

Voor het eten genieten we nog even van het laatste zonnetje in de tuin. Fijn dat gras, dan kan Nola ook mee naar buiten zonder heel hard op de stenen te vallen.

Op de negenmaandenbeurs maakten we bij bambix dit ontbijtje. Het was best lekker hoor. Weer eens iets anders dan enkel pap voor je kindje. Dit is gewoon fruit uit een potje wat er bij zit.

Zondag gingen we voor het eerst proeven van de spullen die ik mee had genomen. Luca mocht kiezen wat het zou worden. Eerst maar eens alles uitstallen. Hij koos uiteindelijk voor de kaas chipjes. Die toch niet zo in de smaak vielen helaas.

Dit was het weer voor deze week. Een leuke week met een super afsluiting. Zondag moest ik daar nog wel van bij komen. We deden het dan ook rustig aan en gingen alleen even naar de kind op schoot dienst. Luca kon daar lekker even rond rennen en kreeg het verhaal van het verloren schaapje te horen. Hij vond het heel leuk. Wat hebben jullie gedaan afgelopen week?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: