Vandaag ben ik met mijn schoonzusje naar de negenmaandenbeurs geweest. Alleen is Nola inmiddels al weer 15 maanden. Dus waarom naar een ‘babybeurs’ gaan? Zij is geen baby meer en de kans dat wij nog een baby krijgen is klein zoals het er nu uit ziet. Dus dan is dat toch helemaal niet leuk meer? Ik vind van wel en heb echt genoten. Waarom dat lees je nu.

Vragen stellen
Hoe snel kun je als ouders wel niet een vraag hebben. Een lastige eczeemplek op de arm van Nola bijvoorbeeld, geeft mij toch de nodige vragen. Je kunt naar de huisarts, maar deze zal altijd gaan voor een hormoonzalf. Iets waar ik echt geen fan van ben. Nu heb ik op de negenmaandenbeurs een aantal leuke merken leren kennen en een aantal proefmonsters ontvangen. Dus wij gaan even testen! De standhouders wille je graag meer vertellen over hun producten. Fijn om zo de producten te leren kennen.

Merken leren kennen
Een hele leuke manier om merken te leren kennen is de negenmaandenbeurs. Ook webshops kunnen er een plekje kopen. Niet alleen met spullen voor de allerkleinste, maar ook voor wat oudere kindjes. Een (voor)leesboekje kun je op een aantal plekken vinden. Verzorgingsproducten zijn er in overvloed. Er is een baby puur plaza met een aantal fijne merken. Er zijn stands met fijn eten voor onze kindje. Zonder al te veel toegevoegde suikers.

De huishoudbeurs
Vorig jaar zijn we hier eigenlijk niet geweest, maar dit jaar zijn we hier toch ook even wezen kijken. Handig om na de negenmaandenbeurs even rond te lopen. Je kunt in de foodhal veel proeven. Lekker en leuk. Zo leer je ook nieuwe producten kennen. Vind je iets wat je erg lekker vind? Er zijn altijd leuke beursdeals.

Beursdeals
Er zijn fijne beursdeals. Een leuk dagje uit en je favoriete verzorgingsproducten met een fijne korting. Naïf heeft bijvoorbeeld 3 halen 2 betalen en bij de stand van numnum kreeg je korting op een setje lepels. Toch fijn als je deze producten al wilde aanschaffen. Scheelt weer iets in je portemonnee. Zo heeft elke stand eigenlijk wel zijn eigen deal.

Het is ook gewoon even een leuk dagje uit voor jou als mama. Even zonder kinderen (of met, kinderen zijn ook welkom. Er is oppas, een peuterplein en voedingsplekken) genieten. Ga jij naar de negenmaandenbeurs?

liefs Minke

 

1 thought on “Negenmaandenbeurs, ook leuk met iets oudere kinderen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: