Het was niet echt een goede week en dat was op mijn blog ook wel te merken. Eigenlijk kwam het er op neer dat ik gewoon een beetje aan het instorten was, zo moe ben ik echt nog nooit geweest. Een diepte punt dus eigenlijk. Als klap op de vuurpijl allemaal niet helemaal lekker en zelf ook erg verkouden. Gelukkig waren er nog een aantal leuke dingen deze week. kijken jullie mee?

tv kijken

We waren zondagmorgen met z’n drietjes thuis en het had gesneeuwd. Dus gingen we er met de slee op uit en maakten een wandeling naar opa. Toen we er heen gingen lag er heel veel sneeuw, maar als we om kwart over 11 terug naar huis gaan is er toch ook al weer een hoop verdwenen. We hebben er gelukkig nog even van kunnen genieten.

Nola in de stoel

Daar zit mevrouw hoor. Even chillen in de stoel bij opa. Inmiddels staan er twee stoeltjes zodat Luca en Nola beide lekker kunnen zitten. Zo leuk om te zien!

op de bank met een dekentje

We waren wel een beetje moe. Als Nola op bed ligt pak ik Luca z’n paw patrol deken mee en gaan wij ook op de bank liggen met z’n tweetjes. Even helemaal niets. Luca valt zelfs nog even in slaap. Toch ook niet helemaal fit.

boodschappen doen

Maandag is Luca weer naar school en doe ik met Nola boodschapjes. Moet ook gebeuren. Ik had nog wat kleine dingen nodig dus die halen we vast. De rest van de weekboodschappen komen later wel.

worteltaart

Als Luca ’s middags thuis is bakken we samen een taart. Niet de meest mooie foto, maar lekker was hij wel. Worteltaart met een beetje van mezelf en een beetje van Martine.

spelletje

Valentijnsdag! Luca komt met een leuk knutselwerkje uit school. Samen spelen we die middag spelletjes.

We maken namelijk grappige poppetjes. Een spelletje van de action, kostte maar 1 euro. Luca vind het heel leuk om te doen.

Ook kreeg ik nog post van Daniëlle. Wat is het toch eigenlijk leuk om een kaartje te ontvangen!

Ook opa kwam nog even langs. Hij had voor ons halve schijven gemaakt bij de regenboog die Nola voor haar verjaardag had gekregen. Die hebben we direct even getest. Een leuke flat is het geworden.

Mijn moeder gaat gezellig met ons mee naar de baby-dump en blijft daarna eten. Mijn broodjes mag ik alleen wel delen met beide kinderen. Mama’s brood is lekkerder, ofzo.

Als mijn moeder weg is doen Luca en ik nog even een spelletje. Memorie is toch wel favoriet bij hem.

We besluiten even naar buiten te gaan als Nola wakker is. Het is heerlijk weer en zo kunnen we direct even de nieuwe buggy van cute testen. Hij rijd prima. Nu nog een keer testen of hij mee kan op de fiets, volgens de meneer in de winkel wel dus dat komt vast goed.

Nog even samen spelen voor we verder gaan. Nola vind de glijbaan ook erg leuk.

Daar zitten ze naast elkaar. Het stoeltje waar Nola op zit kocht ik ook vandaag bij de baby-dump. Luca heeft er veel plezier van en Nola pikt met enige regelmaat zijn plaatsje in. Dus nu hebben ze beide een eigen stoel.

De dag erna is het allemaal wat minder mooi weer. Ik maak ook weinig foto’s. Ik raak steeds meer verkouden en het gaat ook steeds meer pijn doen bij mijn kaken. We stomen en doen vanalles, maar niets lijkt te helpen. Gelukkig vermaken de kinderen zich ook prima binnen met hun speelgoed op de vensterbank.

Zaterdag brengen we de kinderen naar mijn schoonvader om daar een nachtje te slapen. Als we thuis komen duik ik direct ons bed weer in. Pijn en moe. Gelukkig komt M. er lekker naast liggen. Toch wat gezelliger.

De volgende ochtend krijg ik deze foto doorgestuurd. De kinderen zijn weer fris gewassen na een goede nacht slapen. Altijd leuk om even een foto te krijgen.

Wij gaan naar mijn zwager en schoonzusje. Mijn andere zwager en schoonzusje komen ook en samen gaan we dit spel spelen. Oh en eerst even friet eten (die foto heeft het niet gered tot deze happy moments haha). We gingen dit al eens spelen op oudjaarsavond, alleen snapten we het toen niet goed. Dus waagden we een nieuwe poging. Een geslaagde poging, een erg leuk spelletje om te doen samen.

Dit was het weer voor deze week. Ik weet niet wanneer er blogs online zullen komen. Het is eerst even prioriteit om beter te worden en weer goed voor de kinderen te kunnen zorgen. Ik heb nu antibiotica gekregen en gebruik nog wat andere medicijnen voor de verkoudheid. Ik hoop dat het zo allemaal snel weer weg trekt en ik me beter voel.

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: