Heerlijk dat mooie weer. Alleen je netjes maar luchtig kleden is soms wat lastig. Dacht ik eerst dat ze bij de webshop HemdvoorHem alleen maar overhemden hadden, bleek dat zeker niet het geval. Sokken (ja je hebt voor speciale gelegenheden special sokken) en gewone basic shirts zijn er ook te krijgen. En dan nette polo’s. Die je gewoon met een korte broek kunt combineren. Ideaal. En zo zijn vader en dochter geheel op elkaar afgestemd.

Een luchtige polo

Met dit weer draagt Mark het liefst gewoon een hemdje met een korte broek. Nu zijn er gelegenheden dat dit niet zo gepast is. Een verjaardag vraagt in mijn ogen om iets netters en als we op zondag naar de kerk gaan vind ik het ook fijn als hij er toch netjes bij loopt. Hij is geen pakken mens (thank God!), maar met deze polo ziet hij er toch netjes uit vind ik. Extra voordeel, hij zit luchtig genoeg voor dit weer. Geen zware stof die niet ademt, maar een prettige en fijn zittende stof.

HemdvoorHem close up

Lees ook de blog met outfits van de kinderen

Matchen met dochterlief

Nola heeft een favoriet jurkje en dankzij Wilma heeft ze hem nu ook in een maatje groter. Dit jurkje is blauw met wit en matcht perfect met de polo van Mark. Zo kunnen ze geheel in stijl samen op stap. En een schik dat ze samen hebben. Als we samen weg gaan, rent Nola snel naar papa toe. Papa is haar grote held.

HemdvoorHem poloshirt zijkant HemdvoorHem poloshirt voorkant

HemdvoorHem de webshop

Ik had er zelf nog niet eerder naar gekeken, maar vind het leuk om zo kennis met ze te maken. De levering was zeer vlot en in een prachtige doos (zie mijn instagramkanaal). Zo wordt iets bestellen echt een cadeautje en het shirt komt echt super mooi bij je aan. Het poloshirt wat wij hebben was uitverkocht zag ik, maar er zijn er meer dan genoeg om uit te kiezen. Sommige zijn ook nog eens in de aanbieding dus neem snel een kijkje!

HemdvoorHem poloshirt die luchtig is en heerlijk zit voor tijdens warme zomerdagen. Netjes gekleed en niet te warm HemdvoorHem poloshirt die luchtig is en heerlijk zit voor tijdens warme zomerdagen. Netjes gekleed en niet te warm HemdvoorHem poloshirt die luchtig is en heerlijk zit voor tijdens warme zomerdagen. Netjes gekleed en niet te warm

We hebben dit poloshirt gekregen, maar dit beïnvloed onze mening niet. Neem ook een kijkje op de pagina over samenwerkingen

1 thought on “HemdvoorHem – webshop met alles voor je man *polo review*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: