Via de mail kreeg ik een uitnodiging van de Julianatoren. Mark had gelukkig nog een dag vrij en het was heerlijk weer. Dus hup de auto in en naar de Julianatoren. Een super begin van de vakantie! We waren erg benieuwd naar de Jul en Julia zomerweken met een gloednieuwe show. De zomerweken zijn van 9 juli t/m 31 augustus 2018. Jul en Julia gaan heel veel landen bezoeken in hun show. Het hele park staat dan in het teken van verre landen met mevrouw Suikerspin en een Mexicaanse dansshow en meneer Kaasschaafs Limboshow.

Vroeg in de veren

Onze kinderen zijn altijd vroeg wakker dus we waren al vroeg uit bed. Konden we nog even rustig ontbijten en een fles appelsap halen. Het zou een warme dag worden (past wel goed bij de zomerweken) dus goed drinken is dan echt noodzakelijk, net als insmeren. Met voldoende eten, drinken en zonnebrandcrème stapten wij de auto in. Op naar Apeldoorn om daar Jul en Julia weer te ontmoeten. De kinderen hadden een missie, de show bekijken en een knuffel (ja zo eentje die je mee kunt nemen naar huis) van Jul en Julia scoren.

Jul en Julia zomerweken collage 1

En dan denk je vroeg te zijn

Ik dacht dat we vroeg bij de Julianatoren zouden zijn, maar er stonden al best veel auto’s. Het park wordt om half 11 pas geopend, maar je kunt het eerste deel al wel op. Wat koffie/thee drinken, glijden van de glijbaan en om 10.00 start de eerste show al ‘op avontuur met de kaasschuit’. In het weekend ook op tv te bekijken. Wij waren er net te laat voor, omdat het bij de kassa wat langer duurde. Dan wachten we gewoon op de openingsshow.

Jul en Julia zomerweken collage 2

Lees ook over de Julianatoren met een peuter, kleuter en Cas de Ranger

Wat gaan we doen?

Net als de voorgaande keren besloten we na de show eerst te kijken wat de kinderen wilden doen. Het leeftijdsverschil is niet zo groot, maar toch merk je dat interesses soms anders zijn. We gaan eerst naar de spookslot met z’n allen om daarna onze weg apart te vervolgen. We komen elkaar onder de achtbaan weer tegen en gaan wat drinken. Tijd voor de show van Jul en Julia. Tijdens de zomerweken is dat reis om de wereld. We zijn erg benieuw en willen dat niet missen.

Jul en Julia zomerweken collage 3

Reis om de wereld

Samen met Jul, Julia en meneer Kaasschaaf gaan we op reis rond de wereld. De boeven hebben een aantal souvenirs gestolen en nu doen een aantal attracties het niet. We moeten op avontuur om alles weer te vinden. Anders worden de boeven de baas in de Julianatoren. Zou dat nog goed komen? De show draait 4 keer per dag in het Jul en Julia theater dus genoeg kans om hem te zien. Er wordt volop gedanst op bekende en nieuwe liedjes. De kinderen waren heel enthousiast.

Jul en Julia zomerweken collage 4

De dag gaat snel voorbij

We besluiten even te gaan eten en daarna weer wat attracties te bezoeken. Natuurlijk mag de show van Cas de Ranger niet ontbreken, de vorige keer was hij er niet en dat vonden de kinderen toch wel erg jammer. Samen met Luca loop ik ook nog een keer de experience. De kinderen worden het zat. We besluiten ze nog een attractie te laten kiezen die ze als aller laatste willen doen. En zelfs als Luca nog een rondje in zijn gekozen schip mag blijven zitten wil hij toch liever Jul uitzoeken en naar huis gaan.

Jul en Julia zomerweken collage 5

Bekijk ook eens deze plog van een dagje Julianatoren

Moe maar voldaan komen we thuis. De kinderen helemaal blij met hun nieuwe knuffel. Ze hebben al allemaal avonturen beleefd hier thuis. Een aanrader om in de vakantie te bezoeken. Komen jullie graag bij de Julianatoren?

Vlog van de Julianatoren.

Ik heb deze keer ook een vlog gemaakt. Of een goede poging tot in ieder geval. Ik ben nog heel erg lerende merk ik zelf, maar wilde hem toch graag met jullie delen. Wat vind je van mijn eerste vlog?

 

In de Julianatoren zijn de Jul en Julia zomerweken. Met een gloednieuwe show waarin ze de wereld rond reizen. Zouden ze de boeven weer te slim af zijn? Bij kijk de flim en lees onze blog met onze ervaringen. In de Julianatoren zijn de Jul en Julia zomerweken. Met een gloednieuwe show waarin ze de wereld rond reizen. Zouden ze de boeven weer te slim af zijn? Bij kijk de flim en lees onze blog met onze ervaringen. In de Julianatoren zijn de Jul en Julia zomerweken. Met een gloednieuwe show waarin ze de wereld rond reizen. Zouden ze de boeven weer te slim af zijn? Bij kijk de flim en lees onze blog over onze ervaringen.

We zijn hiervoor uitgenodigd, maar dat beïnvloed onze mening niet. Lees hier meer over samenwerkingen.

4 thoughts on “De Jul en Julia zomerweken bij de Julianatoren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: