Nola is inmiddels al weer bijna 2 maanden bij ons. We waren in het begin vooral aan het genieten samen. Zelfs de geboortekaartjes hebben even op zich laten wachten. Ik weet nu bijna zeker dat iedereen waarvan we wilden dat ze een kaartje zouden krijgen er 1 heeft gekregen dus wil ik het kaartje ook met jullie delen.

Al eerder schreef ik een blog over het uitzoeken van een geboortekaartje. Wij hebben ons geboortekaartje uitgezocht bij hippe geboortekaartjes. De website sprak mij direct aan en ik vond er erg leuke kaartjes tussen staan. Toch was het nog lastig een kaartje te kiezen, maar dat zal altijd wel blijven. Je bent met 2 personen en hebt vaak beide een wat andere smaak. Gelukkig hebben we een perfect kaartje gevonden voor ons en onze prachtige dochter.

Geboortekaartje


Geboortekaartje

Geboortekaartje
Ons mooie meisje!

Wij kozen voor een niet uitsprekend roze kaart, maar in onze ogen wel een meisjes kaart met roze accenten. Niet te druk en vooral niet te veel poespas. Precies zoals we zelf zijn, denk ik. Beiden vonden we deze kaart leuk. Het gedichtje in de kaart hebben we zelf bedacht. Natuurlijk staan ook nog onze namen en adres/telefoonnummer erin (dat laatste waren we bij de kaart van Luca overigens
vergeten), maar die hou ik liever geheim. 

Waar hebben jullie je geboortekaartje uitgezocht? Waren jullie het snel eens?


Geboortekaartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: