Jaar in vogelvlucht

Bij Laviesagista  kwam ik deze tag tegen. Leuk om zo stil te staan bij het afgelopen jaar.  Er is dit jaar veel gebeurd, leuke en minder leuke dingen. Voor mezelf is het ook leuk om daar op terug te kijken. En voor jullie ook, zo kunnen jullie een kijkje in mijn leven krijgen. Het bloggen staat nog steeds op een laag pitje. Ik heb veel zin en ook veel ideeën,  alleen als ik de energie er voor heb dan heb ik geen tijd en andersom. Dat is dus best lastig, maar het komt goed!

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. de geboorte en de zwangerschap van onze dochter Nola. Het bevallingsverhaal komt nog online, dus daar zal ik niet te veel over uitweiden. De zwangerschap bracht mij terug naar de plek die ik als hel beschouwde. Gelukkig trof ik daar een enorm aardig gyneacoloog die heel erg zijn best heeft gedaan om er een mooie ervaring van te maken. Ik ben trots op hoe het gaat met ons als gezin. Hoe Luca reageert en hoe M. zijn taak als vader van 2 op pakt. 

Ik denk met een lach terug aan.. het moment dat ik de zwangerschapstest vast had. Een super mooi en fijn moment. De bruiloft van mijn zwager en schoonzusje, een super mooie dag. Zo fijn dat ik daar aan heb bij mogen dragen. Het moment dat we hoorden dat we een meisje kregen. Onvergetelijk en meer dat een lach waard. En meisje is nogal bijzonder in deze familie. Dat M. zijn diploma haalde, super trots dat hij dat heeft gedaan terwijl hij gewoon fulltime werkte en er nog een kind rond liep. Ook was ik zwanger en had al snel harde buiken en moest rustig aan doen. Hij was dus super druk ook nog eens naast zijn studie.

Jaar in vogelvlucht
Nola in mijn doopjurk.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. Need I say more? De geboorte van onze dochter. De 2e verjaardag van Luca, wat is hij al een grote stoere jongen. Dat Luca naar ‘school’ gaat. 
De persoon die ik het meest dankbaar ben is…. M. omdat hij heel veel voor ons als gezin doet. Na de keizersnee kon ik weinig en ook in de zwangerschap kon ik niet heel veel doen. Dat heeft hij allemaal opgepakt. Samen sterkt!
Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is.. De depressie die weer op ging spelen en de gevoelens die daar bij kwamen. De kwaaltjes van de zwangerschap hoef ik ook niet zo nodig te onthouden. 
Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn.. De vooruitgang die Luca heeft gemaakt. Hij voert echte gesprekken met ons. Hij gaat naar de peuterspeelzaal. Hij heeft een nieuwe kamer gekregen en vind dat helemaal geweldig. PSV die landskampioen werd en waar ik bij kon zijn. De momenten samen met mijn aller liefste M. Hoeveel hij voor ons doet wat ik niet kan. En zo kan ik nog wel heel lang door gaan.

Jaar in vogelvlucht
Voor 2016 hoop ik.. veel geluk, gezondheid, liefde en blijdschap voor iedereen. Dat de zwangerschapskilo’s weg gaan en dat we wat vaker kunnen bloggen. Maar nog meer dat we veel quality time met ons gezin hebben. 

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en alle goed voor het nieuwe jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: