De eerste weken van de vakantie kwamen er nog wel blogs online, maar al snel liet ik het voor wat het was. Het was heerlijk weer, er stonden uitjes op de planning en de kinderen waren natuurlijk gewoon bij mij thuis. Ik besloot te genieten van de tijd samen in plaats van steeds maar met mijn blog bezig te zijn en foto’s te maken. Daarom nu een groot vakantie dagboek. Kijk mee naar 6 weken vakantie!

Week 1 van de vakantie

we starten de vakantie goed in de Julianatoren. Daar hebben jullie al iets over kunnen lezen, het waren de Jul en Julia zomerweken. Super leuk vonden de kinderen het! 

Luca is bij opa en samen met Nola eten we een ijsje. Jammie!

Het is heerlijk weer en Nola duikt met kleren en al het zwembad in. 

Lekker zwemmen! En we krijgen dit boek nadat we de winactie hebben gewonnen. Een erg leuk boek vind ik het. De vis mag meteen me het zwembad in. 

Samen met Luca naar de bioscoop. We gaan naar de Nick Junior film met 3 nog niet uitgezonden afleveringen.

Nola is bij opa slapen en de volgende ochtend ga ik samen met Luca een rondje fietsen. Wat vond hij het leuk!

Week 2 van de vakantie

Nola mag bij opa en oma logeren en samen met Luca gaan we naar de Tilburgse kermis. Hier zijn we bij een dierenshow. Hij vond het leuk, maar ook wel eng. Ze hadden van die grote vogelspinnen. 

Heerlijke dag samen gehad!

Voor dat Nola thuis komt nog even een watergevecht met papa.

En we geven papa zijn verjaardagscadeautje. Dit mooie beeld is gemaakt door Goed hout en ik kocht ik zelf voor de verjaardag van Mark. Later meer over de cadeautjes die hij kreeg.

Op zaterdag gaat Nola naar opa en gaan wij met Luca naar de open dag van PSV. Het valt allemaal een beetje in de zelfde week. Maar we doen Nola er een groter plezier mee om een dagje bij opa te zijn dan mee te nemen. Hier staat Luca met de schaal. Trots dat hij is!

Zijn grote held, Luuk de jong! Ze komen aan voor de wedstrijd. Als verrassing gaan we daar ook heen met hem.

Week 3 van de vakantie

Nu mocht Luca bij oma en opa logeren en ging ik met Nola naar de dierentuin. Wat vond ze dat een leuke verrassing!

En natuurlijk even autorijden. We moesten wat tijd overbruggen voor de show begon van Bamboo Bill. Daar wilde ze heel graag heen.

Samen met papa gaan we bbqen met een aantal collega’s van hem. De kinderen hadden het erg naar hun zin en wij ook. 

Luca mocht zelfs even paardrijden. Stoere jongen!

We zijn snel vertrokken toen we zagen hoe laat het was, want de volgende dag ging Luca met papa en opa hier heen. Zijn verjaardagscadeautje, de wedstrijd van PSV tegen Feyenoord om de cruijfschaal.

Natuurlijk mag een foto met Phoxy niet ontbreken dan. Helaas verloor PSV de wedstrijd, maar zoals Luca tegen zijn vader zei: ‘Het is jammer dat ze hebben verloren, maar we hebben wel een leuke dag gehad!’ En dat is precies waar het om gaat.

week 4 van de vakantie

Luca is weg met opa dus gaan we meiden dingen doen. Nola gaat mijn nagels lakken. Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat het er erg plakkerig aan toe ging.

En Luca was hier naar toe. Daarna bleef hij bij opa logeren. De hele week, hij ging op dinsdag ochtend vroeg weg en kwam zondag om 12 uur weer thuis. 

Met Nola ga ik bij mijn ouders eten op de verjaardag van mijn oma. Er kwam ook een blog over het gemis van mijn oma online. Toch een beetje vreemd. 

Samen met Nola zijn we gaan kleien. En niet zo maar, we zijn bezig met het leren van kleuren en vormen. Een leuk en leerzaam spelletje.

Het is nog steeds heerlijk weer. We gaan lekker in de tuin spelen met water en ook de tuin douche gaat ook even aan.

Week 5 van de vakantie

Samen met de kinderen proeven we hapjes van de lidl. Babyhapjes, maar ze vielen ook bij de peuter en kleuter in de smaak. 

Woensdag breng ik de kinderen naar mijn ouders om daar te logeren. Ik moet zelf een echo laten maken en daarna heb ik heerlijk de tijd voor mezelf.

In de avond ga ik met Mark uit eten, hoeven we niet speciaal oppas te regelen haha. We gaan naar TapAsia. Erg lekker. Ik bestel altijd dit lekkere zoete broodje. 

Donderdag gaan de kinderen met mijn ouders naar Malkenschoten. Ze vinden dat erg leuk. 

Zelf mag ik naar de tandarts en Mark is aan het werk. Na de tandarts ga ik even door naar de kringloopwinkel en scoor deze sinterklaascadeautjes. 

De kinderen zijn er weer. Met het lekkere weer spelen we veel buiten, hier even op het schoolplein in de zandbak.

Week 6 van de vakantie

Als verrassing boekten we last minute nog een midweek Center Parcs. We zijn bij de Limburgse Peel geweest. Wil je daar meer over lezen kijk dan even hier bij Marguerita. Wij waren iets minder blij met het park, maar de kinderen hebben genoten. Daar gaat het natuurlijk om.

Ze pasten samen in de stoel die er stond. Even tv kijken. 

Luca is met papa aan het voetballen en wij zoeken dennenappels. 

Hoera, papa is jarig! Opa komt dat gezellig even vieren. 

Yes wij zijn er ook hoor jongens!

Luca doet mee met een activiteit en wordt een heuse piraat. Hij vond het geweldig.

Daarna is er ook nog een bingo waar hij Joost mocht helpen. Leuk hoe hij de naam van Luca had onthouden. 

De volgende dag is er schminken en dat wil Nola wel. Deze leuke jongen wist nog hoe ze heette en maakte er een super mooie prinses van. Bedankt!

En dit boek hadden we mee genomen op vakantie. Het enige boek in je koffer.

Toen was de vakantie al weer voorbij. De weken zijn voorbij gevlogen en we hebben super leuke dingen gedaan. Het vakantie dagboek kwam iets later online dan ik bedacht had. Ergens ben ik enorm veel energie kwijt geraakt en moet dat even bijslapen. Ik hoop snel weer in mijn ritme te zitten want ik het een hoop leuks te vertellen en te laten zien. Hoe was jullie vakantie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: