De zomervakantie is inmiddels al weer een week voorbij. De tweede week is aangebroken en het leek me leuk om te vertellen hoe het ons bevalt zo na de vakantie. Want die 6 weken waren wel echt genieten hoor. Natuurlijk waren onze kinderen niet alleen maar lief, maar de leuke momenten overheersen echt. Het was ook heerlijk weer, dus wat wil je nog meer?

6 weken vakantie

De zomervakantie was heerlijk. Het weer werkte mee, de zon maakte overuren en iedereen was bijna alleen maar happy. We konden rustig opstarten in de ochtend, doen wat we zelf willen. Niet op de klok leven en niet opschieten met brood eten. Ja, daar kan ik wel aan wennen. Dat we last minute nog een midweek weg gingen maakte de vakantie echt nog helemaal compleet. De kinderen genoten, wij genoten en het weer was top. Meer willen we niet.

Ga je nog op vakantie, lees dan deze blog met de 5 tofste reisbestemmingen met kinderen.

Terug in het schoolritme

En toen was het maandag en mochten we weer terug het schoolritme in. Eerlijk? Ik was en ben er echt niet zo blij mee. Dat vroege opstaan, het haasten weer. Het achter de broek aan zitten omdat het broodje nog niet op is en we toch al bijna naar school moeten. Op de klok leven, want ik wil niet dat de kinderen op mij moeten wachten omdat ik te laat ben. Studiedagen, ouderavonden en aanwezig zijn.

Is het dan echt zo kommer en kwel?

Nee hoor. De rust in huis en de momenten voor mezelf zijn wel ontzettend fijn. De tijd om te bloggen heb ik nog niet gevonden, druk met heel veel andere dingen helaas. Maar het is fijn om de kinderen weer even buitenshuis te laten spelen en leren. Nieuwe dingen ontdekken en wat extra energie op te kunnen doen. En naast school is er voor Luca ook een nieuwe periode aangebroken met zwemles. Kleine kindjes worden groot!

Wil je weten hoe onze zomervakantie was? Bekijk dan hier ons het grote vakantiedagboek

Eerlijk gezegd doen de kinderen het ook gewoon erg goed op dit ritme. En dat is ook wel erg fijn.

Hoe bevalt het schoolritme jullie weer zo na de vakantie?

Na de vakantie weer naar school. De eerste week is voorbij en ik vertel hoe deze is bevallen. Het schoolritme waar we weer in moeten, is dat nou wel fijn? Na de vakantie weer naar school. De eerste week is voorbij en ik vertel hoe deze is bevallen. Het schoolritme waar we weer in moeten, is dat nou wel fijn? Na de vakantie weer naar school. De eerste week is voorbij en ik vertel hoe deze is bevallen. Het schoolritme waar we weer in moeten, is dat nou wel fijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: