De herfst komt eraan. Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe. Nou ja, een hele nieuwe garderobe wordt het niet. Ik heb nog geen geldboom gevonden en de jackpot ook nog niet gewonnen. Maar het is wel erg leuk om 1 of 2 nieuwe outfits aan te schaffen en mijn jurken of spijkerbroeken collectie weer uit te breiden. Onlangs kwam ik een website tegen die ik nog niet kende en daar heb ik even geshopt. Wat er in mijn winkelmandje verdween? Je ziet het hieronder.

Een jurk met bloemenprint

Ik ben gek op jurken. Het is vaak makkelijk te combineren, zonder legging/panty als het wat warmer is en met als het wat kouder is. Met een laarsje of ballerina om het netjes te maken of gympen voor een wat meer casual look. Ook Nola is gek op jurkjes en vind het helemaal leuk als we beide een jurk aan hebben. Niet dat het dan twinnen is hoor, want de jurken lijken niet op elkaar. Maar het gaat om het idee. Geweldig toch! Ik koos voor deze mooie, vrolijke bloemenprint. Houden we toch nog een beetje de zomer vast!

Peter Hahn website vrouwenmode outfit 1

Laarsjes en de jurk

Een casual look voor alle dag

De tweede outfit is wat meer voor alle dag. Al draag ik jurkjes ook gewoon tijdens het schoonmaken eigenlijk, maar ik weet dat niet iedereen dat prettig vind. Een spijkerbroek is gewoon heerlijk comfortabel. En dit is een hele leuke outfit natuurlijk. Een truitje voor wanneer het wat kouder is, maar niet zo donker dat je direct aan de winter denkt. Een fijne herfst trui. En de spijkerbroek kan altijd, sneakers eronder en gaan. Extra leuk, het shirt en de spijkerbroek komen uit de sale!

Peter Hahn website vrouwenmode outfit 2

shirt, schoenen en spijkerbroek

Mode voor de grote maat

Hoewel het soms lijkt of iedereen in maatje klein past is dat natuurlijk helemaal niet waar. Zelf pas ik daar bij lange na niet in en dan is het fijn als er van kledingstukken ook gewoon grotere maten te koop zijn. Deze website heeft speciaal voor een maatje meer kleding bij elkaar gezet. Je vind er de mooiste jurken, jeans en shirts. Comfortabel vanuit je eigen huis kleding shoppen. Ideaal!

Met de nieuwe mode op de website en in winkels krijg ik toch wel zin in het nieuwe seizoen, jij ook? Wat is jou favoriete herfst outfit?

Uitgelichte afbeelding door William Potter via Shutterstock

Dit artikel is een samenwerking, je kunt er hier meer over lezen.

4 thoughts on “Nieuw seizoen, nieuwe garderobe – vrouwenmode voor elke maat*

  1. Hoera, ik kom weer op je site. Geen idee wat het probleem was want ik heb niets gedaan.
    Maar ik vind de jurk fantastisch! Ik draag ook graag jurkjes, zelfs op een gewone doordeweekse donderdag haha Ken je de winkel Kiabi ook? Is eigenlijk Frans maar hebben wel een webshop in Nederland. Hebben ook veel keuze in grotere maten en ook leuke prijzen.
    Groetjes, Rosanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: