Het zou je maar gebeuren. Op een goede dag zit je lekker op de bank te genieten van je favoriete serie wanneer de deurbel staat. Ineens staat daar Gaston voor je deur met een prachtige cheque. Welk bedrag er in zit blijft nog even spannend, alles voor de show natuurlijk. In je avondkloffie sta je wat onhandig in de woonkamer de wachten tot je het mag onthullen. Daar is het verlossende woord. Je gewonnen prijs…

1 miljoen euro!

De volgende vraag is onvermijdelijk, wat ga je doen met 1 miljoen? Daar sta je dan in je kloffie met een mond vol tanden. Want ja, wat ga je eigenlijk doen met 1 miljoen? Er stonden nog een aantal projecten op je lijstje om gedaan te worden. Je wilde graag nog een mooie reis maken naar een ver en tropisch land. Maar de kinderen gaan ook naar school en willen studeren en hun rijbewijs halen. Of ga je het toch op de bank zetten voor ‘je weet maar nooit’?

Wat zou ik doen met 1 miljoen?

Het blijft natuurlijk gissen, want wat ik echt doe als ik het in handen (of eigenlijk op onze bankrekening) zou hebben weet ik niet. Maar ik kan jullie wel vertellen wat ik denk dat ik zou doen als ik dat geld nu zou hebben. Verhuizen! Heel snel ook. Een mooi nieuwbouwhuis in Ede zou ik top vinden. Een rijtjeshuis of hoekwoning is echt prima hoor. En dan zou ik verhuizers inhuren om de spullen ver verplaatsen van ons ene naar ons andere huis. En even een klusbedrijf die voor ons de klusjes doet die gedaan moeten worden voor we erin kunnen.

Maar dat kost natuurlijk geen 1 miljoen

Mijn ideeën zijn dan wel een beetje op eigenlijk. Klinkt wel een beetje verwend niet? Maar echt, de auto rijdt nog prima, de fietsen zijn ook goed (al moet mijn rem even gemaakt worden). Misschien een nieuwe telefoon en een reis naar New York omdat we dat nog graag willen. Een inrichting in ons huis die bij elkaar past willen we ook graag, maar wel als de kinderen wat ouder zijn. Ja echt, dat was het wel. Het enige dat ik echt zou willen is verhuizen naar een nieuwbouwhuis.

Helaas voor mij zal die 1 miljoen wel nooit komen en daarmee is de kans dat wij verhuizen naar een nieuwbouw huis nihil. Maar ach, we zitten hier ook heel goed. Dicht bij de school, de winkels en de snelweg. En dromen moet je altijd blijven houden. Wat zou jij doen met 1 miljoen?

Uitgelichte afbeelding van Watchara Ritjan via Shutterstock

Deze blog schreef ik voor de 30 dagen blog challenge. zomerrooster 30 dagen blog challenge

Eerder schreef ik al over 5 weetjes over mij en de betekenis van mijn blognaam.

1 thought on “Wat ik zou doen met een miljoen – 30 dagen blogchallege

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: