In mijn serie met sinterklaascadeautjes, die ja natuurlijk ook gewoon met een verjaardag, kerst of andere gelegenheid kunt geven, konden jullie al een aantal leuke producten voorbij zien komen. Zo leuk om jullie enthousiaste reacties daarop te lezen. Maar die cadeautjes, waar haal je die nou eigenlijk? Ik besloot voor jullie eens op te schrijven waar wij onze cadeautjes vandaan halen. 

Plek 1 is bol.com

Deze webshop mag uiteraard niet ontbreken in het lijstje. Voor alles wat je je maar kunt bedenken kun je wel terecht bij deze grote webshop. Cadeautjes groot en klein, alles is er voor jong en oud. Het leuke is dat ze ook de nieuwe BiOBUDDi blokken verkopen. Kennen jullie deze biologische en milieuvriendelijke blokken al? Ze worden in Nederland gemaakt van restafval van de suikerrietplant. Daarom zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk. En dat niet alleen. Ze gaan gewoon super lang mee en zijn van goede kwaliteit. Daarbij zijn het leerzame blokken. Leer dieren, vormen, letters of cijfers. Je kunt er ook gewoon leuk mee bouwen. Een win-win situatie dus en heerlijk spelend leren.

biOBUDDi blokken

Plek 2 Hi Cutiepie

Ook de webshop Hi Cutiepie is een bezoekje waard. Vanuit je luie stoel even neuzen tussen alle leuke cadeautjes die deze webshop heeft. Naast speelgoed kun je er ook terecht voor kraammanden en boeken. En uiteraard nog veel meer, neem eens een kijkje. Ook kun je daar bijvoorbeeld deze leuke treinset kopen. Die past super goed bij de circus stapeltoren die jullie al liet zien. En kies vooral voor de optie inpakken. Kost niets extra’s, scheelt jou tijd en het ziet er zo super leuk uit!

circustrein hicutiepie cadeauwinkel

Deze afbeelding is van HiCutiepie

Plek 3 de lokale winkel

Om me heen hoor ik steeds vaker dat alles via internet gaat en de lokale winkelier zo dus verdwijnt. Buiten dat het soms gewoon heel fijn is om via internet je spullen te kunnen bestellen is dat natuurlijk wel waar. Dus probeer ik ook altijd even langs een winkel te gaan. Ik haal iets bij de action of loop bij de plaatselijke intertoys of christelijke boekenwinkel naar binnen. Kijk eens rond wat er zoal bij jou in het centrum te vinden is. Misschien ontdek je zo nog een leuke nieuwe winkel met leuke cadeautjes.

Plek 4 facebook/marktplaats voor cadeautjes

Er is helemaal niets mis met tweedehandsspeeelgoed. Als het er nog leuk uit ziet natuurlijk. Dus met regelmaat kijk ik of er online iets voorbij komt wat mij aanspreekt. Ik ben lid van verschillende verkoopgroepen hier uit de omgeving en ook op marktplaats neus ik rond om te kijken of dat specifieke cadeautje in de buurt te vinden is. Zolang het er nog goed uit ziet, compleet is en heel dan komen mijn kinderen niets te kort. En dit zorgt er soms wel voor dat je een extra cadeautje kunt geven omdat je niet de volle prijs betaald.

Dit is dus waar wij onze cadeautjes vandaan halen. Maar waar haal jij je cadeautjes vandaan?

liefs Minke

Deze tekst bevat een affiliate link

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

1 thought on “Hier koop je de leukste en origineelste cadeautjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: