Nog 10 nachtjes slapen en dan is het zo ver. Een van de twee leukste dagen in het jaar is weer aangebroken. Twee jaar geleden mocht ik op die dag opnieuw mama worden van een gezond kindje. Zo bijzonder. Maar dat kleine baby’tje is inmiddels uitgegroeid tot een heuse peuter die een echte eigen wil heeft. Vandaag mijn top 10 met cadeautjes die we graag voor haar verjaardag zouden krijgen. Natuurlijk is alles leuk en zal ze het allemaal geweldig vinden. Maar ik denk dat dit het beste aansluit bij haar (en stiekem ook een beetje bij Luca nog).

Onze top 10

 1. Een keukentje. Ze is namelijk graag in de keuken bij mij. We hebben nog geen keukentje, we hebben zelfs geen pannetjes. Dus dat is super leuk denk ik. Ook Luca vind dat nog leuk om te doen. Daar hebben ze samen vast veel plezier van. Ze krijgt een prachtige keuken van mijn schoonfamilie. Ik ben er zo blij mee. Hij is echt zo gaaf.
  keukentje Nola
 2. boodschappenmandje. Dat kan namelijk goed gebruikt worden bij het keukentje. We hebben haar en Luca al een mandje gegeven en daar wordt elke dag mee gespeeld. Er staat er nog 1 te wachten tot ze jarig is.
 3. Kassa. Ook deze hebben we nog niet en ze willen zo graag winkeltje spelen. Met een boodschappenmandje en een kassa komt dat helemaal goed. Wij gaan deze zelf voor haar halen.
 4. Duplo around the world grote set. Deze vind ik zo gaaf. Ze is gek op diertjes en duplo. Een goede match lijkt me. Ik heb hem van mijn oma en mijn ouders gevraagd. Mensen samen 1 groot cadeau laten geven vind ik ook altijd fijn. Zo kun je iets groters geven (zoals deze duplo set of de keuken) ipv allemaal kleine cadeautjes.
  adam en eva duplo
 5. dokterset. We hebben een kleine set, maar eigenlijk heeft deze te kleine onderdelen voor haar. Bij de action hadden ze een hele leuk set die geschikt is voor haar. Ze vond die kleine set al zo leuk dat dit vast ook een hit wordt.
 6. boekjes. Lezen is altijd leuk. Hoewel ze er niet altijd even dol op is vind ze het soms wel echt heerlijk. Dus dat is altijd leuk om te krijgen.
  boekjes lezen
 7. CD van Marcel en Lydia Zimmer. Dit hebben wij ook nog niet. We hebben wel van de EO wat verzamelcd’s. Ook erg leuk. Marcel en Lydia hebben ook hele leuke liedjes. We luisteren ze nu veel op youtube maar een cd is dan wel fijner. En hoe leuk, ze kosten nog geen 10 euro. Dus dat is extra fijn.
 8. Geld of cadeaubon van de intertoys. Mocht je nou niets weten of het is allemaal wat aan de dure kant dan is een cadeaubon of geld natuurlijk ook altijd heel fijn. Dan kun je zelf iets groots gaan halen en het geld bij elkaar leggen. Dat hebben we vorig jaar gedaan met de duplo. Heel fijn, wij hadden daar vrij weinig van en Nola bleek het super leuk te vinden.
 9. magnetenpuzzels. Ook zo leuk maar iets wat wij niet hebben. Luca deed het veel op de peuterspeelzaal. Je hebt ze in verschillende vormen en maten. Heel leuk.
 10. Houten gebakjes en gebaksschoteltjes/vorkjes. Bij de hema liggen ze. Een setje met taartjes is 5 euro en een setje met gebaksbordjes en vorkjes is ook 5 euro. Super leuk en echt iets voor onze snoepkont.

Dit waren 10 favoriete cadeautjes die ik voor de verjaardag van Nola vraag. Natuurlijk is er nog veel meer leuks en, zoals ik al zei, zijn we met alles blij. Als zij een leuke dag heeft dan is het al snel goed. Wat vinden jullie een leuk cadeautjes voor een peutermeisje?liefs Minke

pinterest verlanglijstje

12 thoughts on “Verjaardag verlanglijstje voor een peutermeisje

 1. Ga voor het keukentje! Echt, is zo’n hit hier! Wat je ook kan maken is zo’n leertoren (een trapje met omheining) zodat ze echt kan meedoen in de keuken. Ons zoontje is 2j4m en snijd al mee de groenten enzo dus binnenkort moet deze mama niets meer doen hahaha

 2. KEUKENTJE! Zo schattig als die ukkies daarmee spelen. Volgens mij kan dat niet missen! Grappig trouwens dat je het gezichtje van je dochter ”fade”, zou ik zelf ook doen maar zie het nooit zo vaak. Vraag me wel eens af of die kindjes het allemaal wel zo leuk vinden om over het internet verspreid te worden haha… No offense trouwens voor mama’s die dat wel doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: