Vorig jaar, dat klinkt al lang geleden zeg, werd ik benaderd voor een samenwerking met youmadu. Dat leek me super tof. Want ze verkochten grondstoffen om zelf producten te maken. Super fijn om zelf je producten te kunnen maken in combinatie met de oliën. Een goede website voor de grondstoffen is dan wel een must.

De unboxing op instagram

De grondstoffen die ik kreeg van youmadu

Ik kreeg de volgende producten:

  • Bijenwas
  • castille zeep
  • sheabutter
  • Rozenwater
  • witch hazel
  • Vijgolie

Goede producten voor een fijne prijs. Daarnaast staat er op de site bij de producten ook waar je het voor kunt gebruiken. Wanneer je nieuw bent in de wereld van natuurlijke verzorgingsproducten en DIY is dat echt wel een aanrader! Een heel groot pluspunt aan deze site. Ook zijn er verschillende pakketen om te bestellen waardoor je alles voor je DIY direct in huis hebt. Een heel fijn initiatief!

Deel 1 producten youmadu DIY

Welke DIY kun je maken?

Je kunt verschillende DIY maken met deze producten. Denk aan een handceme, schoonmaakmiddel of kaars. Ook leuk om eens een DIY met je zoon of dochter te doen. Omdat het om natuurlijke grondstoffen gaat kun je dit ook veilig met kinderen gebruiken. Natuurlijk let je wel op wanneer je producten verwarmt. Op de site van youmadu staan ook verschillende tips om te maken én kun je dus pakket kopen met alle producten voor een DIY erin.

Deel 2 producten youmadu diy

Mijn conclusie over youmadu

Een heel goed bedrijf voor je grondstoffen. Alles overzichtelijk bij elkaar. Zoals je wellicht gemerkt hebt laat ik de olie buiten beschouwing in dit artikel. Ik kreeg niet de informatie die ik zocht over de olie en wil er dan ook niet mijn mening over geven. Ik kan de kwaliteit niet garanderen. En wanneer ik olie gebruik voor mij en mijn gezin wil ik graag de beste kwaliteit. Dat wil ik ook voor jou. Voor de grondstoffen ga ik zeker nog eens terug naar deze mooie site.

Natuulijke DIY Youmadu - pinterest 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: