Een hele poos geleden ben ik een project begonnen over vragen waar ik zelf mee zat. En dan vooral, hoe doen andere moeders dat toch? Want er zijn al veel vrouwen mij voorgegaan in de opvoeding van kinderen (ook mannen natuurlijk, maar over het algemeen is de vrouw daar toch iets meer mee bezig). Waar zou ik zelf het wiel uit vinden als ik het ook gewoon aan een ander kan vragen? Helaas is het nooit helemaal van de grond gekomen zoals ik dat voor ogen had. Er kwamen lichamelijke klachten van mijn kant tussen waardoor ik niet heel lang aan mijn blog kon werken. En het vergde nogal wat tijd.


Ik wilde namelijk elke keer een vraag behandelen. Heel leuk bedacht en ik sta er nog achter. Maar op dit moment gewoon niet haalbaar. Dus bleven de meeste antwoorden gewoon op mijn computer staan. En dat vind ik jammer. Als ik een vraag heb over iets, zal er vast nog wel een ander zijn die ook dezelfde vraag heeft. En dus bedacht ik een manier waarop het wel zou lukken. Ik ga niet meer elke keer een vraag behandelen, maar laat elke keer een persoon aan het woord die alle vragen beantwoord. Zo is het voor mij haalbaar en kunnen jullie toch alles lezen. 

Dus vanaf volgende week wil ik graag weer een blog online zetten met de antwoorden van de lieve moeders die mee hebben gedaan. Zij zien ook het resultaat (eindelijk, sorry dames!) en jullie hebben (hoop ik) wat aan hun antwoorden. Een win- win situatie hoop ik. Vandaag nog even geen antwoorden dus. Maar jullie kunnen ze snel verwachten.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: