De meeste zwangere vrouwen zullen wel eens van Noppies hebben gehoord. Het is een kledingmerk dat vanaf de zwangerschap met je meegroeit. Eerst de zwangerschap alle ding voor mezelf. Daarna ook kleding dat heel geschikt is voor borstvoeding en kleertjes voor je kindje. 

Voor mama
Ik heb verschillende items in mijn kast hangen van de positie mode van Noppies. Het meeste is gewoon een broek of top. Maar ik heb ook een prachtige jurk hangen die ik heb gebruikt voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld de bruiloft van mijn zwanger en schoonzus. Hij zat heerlijk en ik heb die dag genoten zonder last van mijn buik of kleding die het net niet was voor zo’n feestelijke dag. Super fijn!
Kleding Noppies

Ik kreeg van Noppies een mooi shirt om te voeden, zo’n speciaal voedingsshirt. Ik wil heel graag borstvoeding geven, maar heb daar nog geen speciale kleding voor. Deze komt dus goed van pas. Ik heb hem aangepast, maar hij komt net niet over mijn buik heen. Een aan foto wordt het dus nog even niet helaas. Ik hoop er veel plezier van te hebben, dat betekend dat de borstvoeding is gelukt. 

Babykleertjes

Kleding NoppiesVoor de kleine hebben we nog een setje in de kast hangen die we kregen bij de geboorte van Luca. Het is unisex dus kunnen we het nu weer gebruiken. Super fijn want het was echt een fijn setje. Makkelijk aan te trekken en knelde niet. We hebben  van Noppies een leuk pakje gekregen met sterren erop. M. vond het een super leuk pakje en het voelt heerlijk comfortabel aan. Ik ben heel benieuwd hoe dit staat bij onze kleine meid. 
Kleding Noppies

Winactie!

Dat was nog niet alles! Ik kreeg van Noppies nog een super cute roze pakje om weg te geven aan een van mijn lezers! Het is een soort gebreid pakje met knoopjes bij de nek. Ziet er super mooi uit en het maakt het helemaaf af. Daarnaast is het ook handig voor het aantrekken bij je kleine meisje. Het pakje voelt prettig aan, als gebreid door oma. Comfortabel, zacht en warm. Heel fijn nu het koude weer er weer aan komt. Dit keer dus een pakje voor een meisjes mama (tot be). Het is maatje 56, voor een kindje van 1 tot 3 maanden ongeveer. Wil je ook kanscmafen op dit pakje? Lees dan snel verder! 
Kleding Noppies

Wat doen om te winnen?
Laat een reactie achter dat je mee doet en waarom/voor wie. Vind ik leuk om te lezen. 

Extra winkans
Laat in je reactie weten welke naam je gebruikt op facebook en bloglovin, dan kan ik het controleren. Anders kan ik helaas de extra kans niet toekennen.
Beide zijn 1 extra kans, dus totaal kun je 3 keer in de pot komen om mee te doen. 

De winactie loopt tot 9 november (Ik denk dat ons meisje dan nog wel op haar plek in mijn buik zit. ) en ik maak de winnaar bekend op mijn blog. Houdt deze dus goed in de gaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: