verjaardag Luca
Helaas kon hij de muts niet op vanwege de wind.

Afgelopen maandag, 29 juni, was Luca jarig. Hij werd toen al weer 2 jaar, wat gaat de tijd toch snel. We hebben zijn verjaardag afgelopen zondag gevierd, samen met familie. Super leuk voor hem dat hij zo centraal staat. Ik wil jullie graag meenemen en een kijkje geven in deze dag. Ook de voorbereidingen mogen niet ontbreken, want dat heb je toch ook best wel aan zo’n feestje.


Als ik op instagram weer mooie foto’s van een perfect gestyled feestje voorbij zie komen denk ik altijd: ‘dat wil ik ook!’. Helaas schuilt er in mij niet echt zo’n talent, dus ook dit jaar liep het weer wat in de soep. Veel gebeurd op het laatste moment. Ach, het gaat om het idee denk ik dan maar. Voor hem is het al leuk dat er gewoon mensen zijn en hij lekker veel aandacht (en cadeautjes) krijgt.

We hebben een paar slingers op gehangen, deze bleven de hele week hangen dus wilde ik niet al te overheersend hebben. Gewoon de slingers die ik vorig jaar ook had. Ik heb nog een leuke banner gemaakt met ‘Luca 2 jaar’. Deze hebben we op het raam gehangen. Nog wat extra slingers over voor het geval we naar buiten gaan om daar op te hangen. Ik heb nog een muts voor hem gemaakt. Super easy, want ik ben daar helemaal niet handig in. 

verjaardag Luca


Qua hapjes en drankjes heb ik het ook simpel gehouden. Een appelkaneel cake en cupcake met botercreme en spikkeltjes. Luca vind dat lekker dus daar gaat het om. Ook een bus slagroom erbij gezet zodat mensen zelf slagroom erbij konden doen. Nog wat hapjes wat Luca lekker vind (oke en mama ook natuurlijk). En verder nog lekker bowl, omdat ik dat lekker verfrissend vind haha en wat andere drankjes.

De uitnodiging heb ik simpel gehouden met een grappige foto van Luca. Daarop gewoon aangegeven dat ze welkom zijn op zijn verjaardag met tijd en plaats. We houden het expres kort en hebben dus ook een begin en eindtijd vermeld. Van 15:00 tot 17:00 uur. Zo kan Luca eerst lekker slapen en daarna feest vieren. Om daarna gewoon nog even een maaltijd te kunnen eten en dan rustig te kunnen worden tot hij naar bed gaat. Vorig jaar werkte dit echt heel goed voor ons.

En dan nog een kleine foto impressie. Ik heb familie onherkenbaar gemaakt, bloggen is mijn hobby en zij hebben daar niet voor gekozen. Daarom wat leuke plaatjes erop. 

verjaardag Luca
Maandag was hij echt jarig.
Kaartjes kijken.

verjaardag Luca
En cadeautje uitpakken.
verjaardag Luca
De tafel, cupcakes moet ik nog afmaken en de cake moet nog
worden neergezet

verjaardag Luca
Cupcakejes af en kaarsje erin voor Luca.

verjaardag Luca
Voor Luca zingen. Toch wel spannend!

verjaa

rdag Luca
Cake aansnijden. Wat zal Luca krijgen? Een broertje of zusje?
Cadeautje van ome R. en tante K.

verjaardag Luca
Cadeautje van omi uitpakken.

verjaardag Luca
Cadeautjes aan opa laten zien.

verjaardag Luca
Nog meer cadeautjes!

En toen was de camera vol haha. We hebben het gezellig gehad met alle familie bij elkaar. Alles draaide om Luca en hij genoot echt heel erg. Lekker spelen en klimmen. Leuk! De cadeautjes zal ik nog in een latere blog delen met jullie.

Geniet jullie kindje ook zo van alle aandacht?

1 thought on “Hoera, Luca is 2 jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: