It's a girl

Tijdens de 20 weken echo hebben ze het geslacht van ons kindje kunnen laten zien. Het leek ons leuk om deze keer wel te vertellen aan vrienden en familie (bij Luca hebben we het geheim gehouden totdat hij geboren was). Dit wilden we natuurlijk niet gewoon zomaar doen, maar wel een beetje leuk aankleden. Eerst heb ik gevraagd wie ik team blauw en wie in team roze zat. Erg leuk om te zien. Daarna de cake aangesneden, waarin een kleur verstopt zat. Zijn jullie ook nieuwsgierig.

Op een blog is het natuurlijk iets minder makkelijk om het zo leuk te brengen. Maar ik heb er wat foto’s van geprobeerd te maken. Wil je weten of Luca een broertje of zusje krijgt, kijk dan snel verder naar de foto’s. De kleur is helaas wat lichter uit gevallen, maar in het echt nog wel te zien. Hopelijk komt het op de foto’s ook goed over.

It's a girlIt's a girl

It's a girl

It's a girl

Super gaaf dat we nu weten en bekend hebben gemaakt dat we een dochter krijgen. We zijn er echt heel blij mee. Nu opzoek naar leuke accessoires voor de babykamer en natuurlijk kleertjes. Een groot aanslag op ons budget, dus waarschijnlijk moet ik wat spulletjes van mijn wishlist schrappen.

Willen of wilden jullie het geslacht van jullie kindje weten? Hebben jullie het ook verteld aan familie en vrienden?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: