Jurk Noppies en Proud MaMa ketting

Op de verjaardag van Luca vond ik het leuk om mezelf leuk aan te kleden. Niet dat ik dat normaal niet doe, maar wilde toch iets speciaals doen. Nu hebben we in september een bruiloft van mijn schoonzusje en zwager, daar had ik een jurk van Noppies voor gekocht. Deze vond ik ook heel geschikt voor de verjaardag van Luca, kon ik hem mooi al eerder aan. Het leek me leuk om er foto’s van te (laten) maken.

Van Proud MaMa kreeg ik ook een ketting die heel mooi bij de jurk paste. De sieraden van Proud MaMa zijn voor alle mama’s of mama to be’s. Het maakt niet uit of je thuisblijfmama of werkende mama bent, het gaat erom dat je trots bent dat je mama mag zijn van jou kindje. En dat zijn we allemaal (of niet mama’s?). Met deze sieraden kun je laten zien dat je een trotse mama bent. in de collectie vind je tijdloze sieraden met een trendy en luxe uitstraling. De collectie bestaat uit babybel-kettingen (om op je mooie zwangere buik te hangen), agaat kettingen, armbanden, koesterkoffer en sleutelhangers. Voor ieder wat wils dus.

Ik heb een mooie babybel-ketting gekregen. Het is de ronde variant met een leuk belletje erin. Deze hangt op mijn buik. Ik ben zelf niet heel lang en hij hangt iets lager, maar naar mate mijn buik zal groeien zal de ketting ook hoger komen te hangen. Ik vind het een heel mooi en subtiele ketting. Aan de ketting zit ook nog een hangertje met daarop Proud MaMa. Ik draag de ketting met trots en vind het heel mooi staan bij de jurk. 

Jurk Noppies en Proud MaMa ketting

Jurk Noppies en Proud MaMa ketting

Jurk Noppies en Proud MaMa ketting
Mijn vader maakte de foto’s en kun je hier zien in de ketting.

Jurk Noppies en Proud MaMa ketting


Kennen jullie het merk Proud MaMa al? Wat vinden jullie mooi uit hun collectie? Ik lees het graag in een reactie.

Dit is een S. post.

1 thought on “OOTD: Zwangerschapsjurk en ketting van Proud MaMa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: