Even een korte update en direct ook de reden dat het wat rustiger is op mijn blog. Ik ben bevallen van onze dochter.
Voor ons geen grote verrassing, aangezien zij is geboren met een geplande keizersnee. Gelukkig is alles goed gegaan en genieten we van ons gezinnetje. Eindelijk kan ik jullie vertellen hoe ze heet:


Later zal ik ons bevallingsverhaal online zetten en krijgen jullie natuurlijk een update hoe het nu met ons gaat. Voor nu gaan we lekker genieten met ons gezinnetje.

Liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: