Afgelopen jaar ben ik last minute toch naar de huishoudbeurs gegaan. Maar misschien ben je er wel nog nooit geweest. Ken je het alleen van verhalen die je hoort. Waarom zou je daar heen gaan? Het heeft toch een wat stoffig imago en dat trekt niet altijd aan. Ik vond het echt heel erg leuk. Dus ik ga je vertellen waarom je juist wel naar de huishoudbeurs moet gaan.

1. Goed voor je conditie.

Je loopt namelijk erg veel op zo’n dag. En als je het goed doet (of juist niet misschien) heb je ook veel om mee te sjouwen. Dus het is aardig goed voor je conditie. Kijk dan wel uit voor alle mensen met trolly, anders heb je blauwe tenen aan het eind van de dag.

Lees hier wat ik kocht op de huishoudbeurs.

2. Je leert nieuwe producten proeven

Er is een speciale foodhal waar je allemaal eten kunt proeven en kopen. Zo leer je nieuwe producten kennen, proeven en misschien vind je wel iets wat je heel lekker vind. Zo kwam ik de Fudge tegen die ik echt heerlijk vond en mee naar huis nam.

huishoudbeurs gedroogde kaneelappeltjes

3. Je kunt naar de negenmaandenbeurs met je kaartje van de huishoudbeurs

Nu denk je vast dat dat voor jou niet leuk is. Maar ze hebben daar ook producten voor mama’s, speelgoed en boeken te koop en je doet misschien een idee op als kraamcadeautje voor een zwangere vriendin/broer/zus. Zo heb ik daar zalf voor mijn huid gehaald, ideaal met de beursaanbiedingen.

Lees hier over de negenmaandenbeurs als je geen baby meer hebt.

4. Er is een familyhal met creatieve spullen maar ook speelgoed voor kinderen.

Zo kwam ik speelgoed tegen voor Luca. Ik heb dat niet direct mee genomen, maar weet nu wel dat het er is. Altijd fijn om wat op een verlanglijstje te hebben staan. En zo leer je ook weer nieuwe spelletjes kennen die daar worden gepresenteerd.

huishoudbeurs sonja bakker

5. een dagje uit is me-time

Een dagje uit kan zo veel goed voor je doen. Het is, zeker met jonge kinderen, aan te raden toch me-time in te plannen. Ik kwam helemaal ontspannen weer terug (volgens Mark dan haha) en dan kun je toch wat meer hebben dan dat je in huis blijft zitten.

6. beursaanbiedingen

Eigenlijk alle stands hebben wel een beursaanbieding. Een korting op een product of bij afname van meerdere producten een product gratis. Soms bijvoorbeeld 3 repenchocola voor 4 euro. Ideaal natuurlijk, want zo bespaar je nog geld ook. Alleen je moet wel alles weer mee naar huis nemen. Dat is soms even een dingetje.

Ben jij naar de huishoudbeurs geweest of zou je volgend jaar willen gaan?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: