Wat is het de laatste dagen weer super lekker weer. Wij zitten dan graag veel in de tuin. Samen met de kindjes buiten spelen en van het mooie weer genieten. Luca is echt een buiten mens. Hij vind het heerlijk en vraagt bij de eerste zonnestraal ‘Mama gaan we naar buiten? De zon schijnt!’. Super fijn dan ook dat wij een diepe tuin hebben waar ze heerlijk in kunnen spelen, rennen en vliegen.

Onze tuin
Naast spullen voor de kinderen, veel spullen voor de kinderen kan ik wel zeggen, is het ook een plek voor ons. Om te chillen en van ons gezin te genieten. Als we het geld zouden hebben dan weet ik wel wat ik zou doen met onze tuin. Helaas is onze bankrekening niet zo gespekt als ik zou willen om dit te verwezenlijken, maar dromen kan altijd toch? We sparen rustig verder en ooit, in de verre toekomst, komt er vast een uitvoering van mijn droom. 

Loungen
Die droom werd weer even aangewakkerd toen ik het persbericht van Tuinmeubelen.nl kreeg. Ik kende de site nog niet, maar de afbeeldingen van de mooie loungesets deden mijn hart wel even sneller kloppen. Wat ziet dat er mooi uit zeg. Prachtige sets, met stoelen en banken. Mooie ligbedden waarbij je heerlijk van de zon kunt genieten en kunt uitrusten. Daar kan ik best aan wennen hoor. 

Tegenwoordig ontbreekt het bijna niet in de tuin, een mooie loungeset. Het is niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. Dat wij nog op plastic stoelen zitten is dus een beetje ouderwets. En het mini tafeltje dat wij daarbij hebben is helemaal niet praktisch. We willen lekker loungen in de tuin, net als in de woonkamer. Ook buiten zien we veel hoekopstellingen. Makkelijk, want met veel bezoek kun je iedereen een plekje geven. Ben je met z’n tweetjes dan kun je heerlijk op de bank liggen. Een lage tafel erbij en je kunt buiten heerlijk genieten van wat drinken en een hapje. 


Nieuwe ontwikkelingen
Tegenwoordig zie je steeds weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van loungesets. Je kunt kiezen uit een hoekset met een extra grote hoek, dus meer zitplek. Er zijn sets met losse elementen, aan te passen naar smaak en de grote van je tuin (fijn, dan past het dus altijd!). Er zijn mooie zweefstoelen, om even heerlijk een dutje te doen en tot rust te komen. En dit alles kun je vinden bij tuinmeubelen.nl. Zij verkopen meubels van meer dan 40 topmerken, dus er zit altijd wel iets voor je bij. Naast tuinmeubelen kun je op de site ook mooie vuurkorven, parasollen en nog veel meer moois voor in de tuin vinden. Neem dus zeker even een kijkje.

Mijn keuze
Zelf heb ik ook even gekeken tussen al het moois wat zij te bieden hebben. Wat ik zou kiezen, als we het geld zouden hebben, wil ik jullie graag laten zien. We hebben eigenlijk twee zit gedeelten in de tuin. Een groot terras bij de achterdeur, voornamelijk in de schaduw, maar aan het eind van de dag helemaal in de zon. Een aan het eind van de tuin nog een mooie plek waar vaak het zwembad staat in de zomer. Daar heb ik deze spullen ook voor uitgekozen. 


Wat zouden jullie kiezen als je alles kon kiezen wat je zou willen?

1 thought on “Hup de tuin in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: