Een nieuwe hobby van mij is posters maken. Ik vind het leuk om printjes op de kamers van de kinderen te hangen. Of op onze magneetdeur in de woonkamer. Het is makkelijk en goedkoop om nog eens te wisselen. Zo heb je toch steeds een nieuwe sfeer in de kamer. Het lijkt me leuk om een aantal posters met jullie te delen vandaag. Heb je interesse in een poster? Stuur dan even een mailtje naar infomamaminke@gmail.com.


Alle posters zijn op a4 formaat. Vind ik zelf prettig en staat mooi op de kamers. Gebruik je veel posters of quotes op kamers of in de woonkamer om een sfeer te creëren? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: