Jullie hebben vast wel gemerkt dat het heel stil is op mijn blog. Helaas heb ik wat gezondheidsklachten. Ik ben chronisch vermoeid en heb daar erg last van. Op het moment dat ik dit typ lig ik ook op bed met de tablet (sorry voor de slordige opmaak van dit bericht e.d. ik moet nog even uitvinden hoe dat allemaal werkt in de app). Ook ben ik erg misselijk de hele dag en heb weinig energie.

Ik ben al blij als ik mezelf heb gedouched, Luca en mezelf zijn aangekleed en er eten in huis is. Alles kost super veel energie en ik moet dan ook echt bij komen als ik iets gedaan heb. S middags slaap ik met Luca mee en s avonds ga ik gelijk met hem mijn bed in (en kijk nog wel even TV haha). Gelukkig is er ook een reden voor al deze ‘klachten’ en is er uitzicht op verbetering.

Wij mogen namelijk ons tweede kindje ontvangen dit jaar. Daar zijn we super dankbaar voor en blij mee. De hiervoor genoemde klachten zijn vervelend, maar ik hoop dar dit met een week of 2 wel echt veel beter zal gaan. Ik hoop dan nu ook weer rustig te kunnen gaan bloggen. Nog niet als eerst het geval was, alleen al ik er de energie voor heb. Bij Luca was het met een week of 14 zwangerschap echt wel beter, dus daar hou ik me aan vast (het begin met moeheid en misselijkheid lijkt nogal op toen ik zwanger was van Luca).

Ik ga nog even rusten, voor dat Luca wakker wordt. Fijn weekend allemaal! Ik hoop jullie binnenkort weer leuke dingen te laten lezen :).

Liefs,
Minke

1 thought on “Ik mag iets leuks vertellen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: