Build a brand, een cursus in het Engels. Waarom zou ik daar aan mee doen? Engels is niet mijn taal en het duurt daarom voor mij langer om zoiets te volgen. Toch denk ik dat het echt heel waardevol is om mijn tijd aan te geven. Waarom? Dat leg ik je graag uit.

Zoekende voor mama Minke en puur Jael

Wellicht heb je het wel gemerkt. Ik ben zoekende. Zoekende wat ik wil doen. Zoekende wat ik wil uitdragen. Zoekende naar wie ik ben. Of ik dat laatste met de cursus build a brand zal gaan vinden weet ik niet, maar ik kan in ieder geval wel het antwoord vinden op wat ik graag zou willen doen met mama Minke en puur Jael. En dat is eigenlijk ook wel heel belangrijk.

Laag pitje voor alles

Alles staat op een laag pitje, dus zo ook deze cursus. Ik heb de cursus dan ook niet af. Maar wel heb ik het bekeken. De cursus zit goed in elkaar. Hij is makkelijk online te volgen, maar je kunt ook werkboeken uitprinten. Dat vind ik zelf weer makkelijk. Er is geschreven tekst en er zijn video’s. Je wordt aan het denken gezet. En dat proces kun je niet versnellen. Maar in mijn geval wordt het vertraagd. Vertraagd door corona.

Waarom dan juist toch starten in corona

Corona werd voor ons in ieder geval een tijd van vertragen. Er waren zaken die niet meer door konden gaan voor velen van ons. Er was onzekerheid. Er kwam voor ons een ander ritme en daarna nog een keer. Er waren leuke dingen waar we mee bezig zijn (Hallo bruiloft!) er zijn dingen die niet goed gaan in ons gezin die we voor nu in ieder geval privé houden. Al met al is het een tijd van vertragen. En dat zetten we de zomer nog even door.

Build a brand

Bereikbaarheid van het team

Mocht je vragen hebben, je kunt Stephanie Smolders (van wie de cursus build a brand is) altijd contacten. Of eigenlijk zal dat vast een team zijn. Maar het gaat niet direct om wie je antwoord. Als er maar een mogelijkheid is om te reageren. En ik voel die openheid en mogelijkheid. Heb er zelf (nog) geen gebruik van gemaakt. Maar de drempel om dat te doen is voor mij laag.

Geen op- of aanmerkingen?

Ach, er is altijd wel wat te vertellen. Het enige wat ik nu kan bedenken is dat het allemaal in het Engels is. Is dat net als bij mij niet je moedertaal dan zul je dus een extra stapje moeten zetten. En dat moet ik ook echt wel even. Maar dat maakt het niet minder waardevol. Wel bereikbaarder voor een groot publiek.

Build a brand voor mij

Dus mocht je graag een brand willen neerzetten voor je blog of je webshop bijvoorbeeld. Check deze cursus dan eens. Voor mij een fijne aanvulling die me net even anders laat kijken naar mijn eigen zaken. Of het dan op levert wat ik had verwacht, dat moeten we nog even afwachten. Misschien ga ik het juist wel over een hele andere boeg gooien. Maar dat komt dan wel door deze cursus.

Uit de cursus, wat is mijn visie?

Ik heb een hoop nieuwe dingen geleerd. Dat in de praktijk brengen kost gewoon tijd. En het is fijn om het te kijken, maken en dan nog eens te laten bezinken. Tenminste, dat vind ik. Ja, kunt er ook te veel over na denken. Maar het is fijn om goed duidelijk te hebben wat je wilt. Dit is bijvoorbeeld bij je visie van belang. Dat schrijf je voor nu en eigenlijk altijd. Kleine wijzigingen kunnen zeker, maar het is wel degelijk voor de toekomst. Daar ga je je aan houden en helpt je bij beslissingen. Dat heb ik nu nog niet dus wil ik goed over na denken en toepassen in mijn onderneming.

Heb je vragen? Contact dan gerust Stephanie via mail of via haar instagramaccount. Wat ik al zei, ze is heel toegankelijk en wil je echt graag helpen.

build a brand pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: