Geen idee hoe het bij jullie is, maar hier lusten de kinderen wel een koekje. En ze zijn ook echt niet vies van lekkere dingen en zelf wat lekkers bakken. Wat doe je dan na het bakken? Juist, het restje deeg/beslag lekker op smikkelen. Koekjesdeeg is toch ook gewoon lekker?! Daar hebben ze bij Let’s dough it op ingespeeld door het gewoon voor je te maken en te versturen. Wij mochten dit testen voor jullie.

Onze ervaring met Let’s dough it

We hebben een hele fijne ervaring. Er werd snel gereageerd op mailtjes. We kregen netjes een mail dat onze bestelling met koekjesdeeg klaar stond en van postnl kregen we een mailtje dat hij door hen ontvangen was plus een indicatie van de levertijd. Die ook prima klopte. Het enige minpunt was dat de unicorn was wat uitgelopen door de warmte (denk ik).

let's dough it 3 smaken

Welke smaken kregen wij van Let’s dough it?

Wij kregen de smaken unicorn, speculicious en Chocolate chip. Die eerste leek me perfect voor onze jongste dame. Gek op unicorn, roze en zoet. De chocolate chip leek me zelf heel lekker, maar ook een goede voor de oudste. De speculicious was ik ook erg nieuwsgierig naar. Lotus is niet direct een koekje dat we in huis halen, maar ik vond speculoos broodsmeer wel erg lekker toen ik die eens proefde.

let's dough it

Oordeel van het Puur Jael team

Het Puur Jael testteam bestaat uit mij (de mama) en onze kinderen. Dat had je wellicht al wel verwacht. We hebben een korte video gemaakt met een geblinddoekte proef van de verschillende soorten koekjesdeeg. De kinderen zijn lekker eerlijk in hun mening, maar wellicht ook wat bevooroordeeld. Ze hadden de smaken al wel gezien (niet geproefd) en zo hun voorkeur al wel bepaald. Dat geblinddoekt proeven was wat spannend. Maar er kwamen zeker favorieten uit. Hieronder onze cijfers:

Chocolate chip

Mama: 8
Oudste: 10
Jongste: 8chocolate chip

Unicorn

Mama: 7
Oudste: 1
Jongste: 10unicorn

Speculicious

Mama: 9
Oudste: 9.5
Jongste: 8specialicious

Video van onze koekjesdeeg test

Hier kun je de video bekijken. Super leuk om te doen met je kinderen. We kunnen nu wel wat meer de deur uit, maar zullen toch ook veel binnen blijven (of in de tuin) dan is het super leuk om zo’n proefjestest te doen bijvoorbeeld.

Wat vind mama van het koekjesdeeg?

Het grootste voordeel vind ik dat je het deeg ook kunt bakken. Je hoeft het niet direct op te eten. Buiten de koelkast kun je hem 4 dagen bewaren. In de koelkast zelfs ruim 1 week en in de vriezer wel 4 maanden (doe het dan wel in porties invriezen). Het is erg machtig en de unicorn is heel zoet, vooral het ‘sausje’ wat erover zit. Ben je benieuwd hoe de koekjes zijn uit de oven? Houdt dan vooral mijn instagram (@puurjael) in de gaten. Wil je zelf proeven? Kies dan een van de smaken uit het menu!

let's dough it  - pinterest

2 thoughts on “Koekjesdeeg let’s dough it getest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: