Wil je ook wat lekkers eten, maar juist wat anders dan normaal? Dan zijn de producten van Let’s dough it ideaal. Naast koekjes deeg in verschillende smaken (ook vegan!) Hebben ze ook o.a. fudge en pasta’s. En in deze tijd ook een Sinterklaasbox. Ideaal voor tijdens jou Sinterklaasavond op 5 december. Lees snel wat wij van het pakket met koekjesdeeg e.d. vonden wat we mochten testen.

Mocht je het gemist hebben in deze video deden we al eens een proeftest. Dit koekjesdeeg kun je eten, gewoon zo uit het bakje. Veel beter voor je dan de mixer aflikken wanneer je zelf koekjesdeeg maakt. Nee, echt gezond is het niet maar wel enorm lekker. Onze kinderen zijn ook fan. Dus het is ook ideaal voor een kinderfeestje. Daarnaast heeft Let’s do it ook nog fudge, pasta’s en cakeblatter in het assortiment.

fudgebar

Koekjesdeeg voor op een kinderfeestje

Wij blijven vaak thuis met het kinderfeestje van onze kinderen. De jongste is in november jarig en buiten is het wat kouder. Super leuk om dan binnen samen koekjes te bakken. Het voordeel? Het koekjesdeeg is al kant en klaar, wanneer de kinderen snoepen is dat geen probleem (alleen het aantal te bakken koekjes wordt minder) en ze hebben wat lekkers om mee naar huis te nemen. Top idee dus zou ik zeggen. Geen zorgen meer om een meeneem zakje en wat je daar in moet stoppen. Je bent wel een tijdje bezig. Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van koekjesbakken en deegsnoepen?

Koekjesdeeg classic

Hoe bewaar je het deeg?

Het beste bewaar je het in de koelkast of vriezer. Wil je het in de vriezer stoppen? Vries het dan in kleine porties in. Zo kun je steeds een stukje pakken en heb je er het langst plezier van. In de koelkast is het ruim een week goed. Wordt het koekjesdeeg al wat ouder? Maak er dan koekjes van. Een ontprikkelende activiteit voor jezelf en/of je kind(eren). Met handen bezig zijn is namelijk goed voor ontprikkeling. Wanneer je het wilt eten is het het lekkerste om op kamertemperatuur te hebben.

Koekjesdeeg uitgelichte afbeelding

Wat kregen we en wat vinden wij ervan?

Wij kregen een fudge Bar, een pasta in een potje (cookies & dream) en de volgende smaken koekjesdeeg (er zijn ook nog andere smaken):

  • Classic melkchocolade
  • Muy bueno
  • Speculaasje
  • Vegan appeltaart

Onze oudste werd helemaal blij, de classic was de vorige keer zijn favoriet en die zat er weer bij. De fudge vond hij ook erg lekker en Muy Bueno en de appeltaart vielen ook wel in de smaak. En ook de pasta kon onze Oreo fan wel waarderen. Maar favoriet blijft toch de classic. De jongste vind vooral kleine hapjes fijn. Te veel? Dan hoeft ze niet meer. Heel blij mee, want ik weet zeker dat zij zich niet misselijk zal eten hieraan. En dan terwijl ze echt van lekkere dingen houdt.

Vegan appeltaart koekjesdeeg

Ik weet dat de groep die vegan eet steeds groter wordt. Nu moet ik eerlijk zeggen dat wij daar niet aan doen, maar dat dit alternatief er is vind ik heel goed. Zo kan iedereen genieten van het deeg. Ik moest wel even wennen aan de smaak. Of dat komt omdat het vegan is weet ik niet. Mijn eerste reactie was: neh dat vind ik niks. Toen de oudste, best een moeilijke eter, het juist wel lekker vond besloot ik nog eens te proeven. Mijn favoriet zal het niet worden, maar hij is best lekker.

Koekjesdeeg vegan appeltaart

Topping en verpakking van je koekjesdeeg

Wat ik dus echt super vind is dat het verzonden wordt als een soort taartje. Er zit een topping op wat het extra feestelijk maakt. Daarnaast is het goed verpakt. Geen kans op lekken. En in de doos zit het goed ingepakt zodat het niet kan schuiven/omvallen. Ben je van de duurzaam? Er zit een klein beetje plastic bij (de deksel) en verder karton. Goed te recyclen dus.

Koekjesdeeg verpakt

Sinterklaasbox pre-order

Wij hebben niet de Sinterklaasbox gehad, maar deze is wel te pre-orderen tot 29 november. Dan wordt hij 2 december verstuurd en heb je hem (als de post meewerkt) 3 december in huis. Op tijd voor 5 december. In deze box zit o.a. 2x 500 gram koekjesdeeg, een chocoladeletter en een fudgebar. Klinkt al goed toch?! Maar wees er snel bij want op is op.

Gaan wij weer verder snoepen en kortingscode

Zo, wij gaan weer verder snoepen. Het koekjesdeeg is echt heerlijk. Bijna niet vanaf te blijven (hij gaat dus ook vrij snel hier in huis). Dus ik geef de kinderen af en toe een lepel met hun favoriete smaak erop. En na een paar dagen bakken we er koekjes van (als er nog wat over is). Altijd een leuke activiteit om samen te doen, zeker nu het weer kouder is buiten. En daarna lekker smullen. En stiekem is er 1 bakje alleen voor mama. Ik ben er alleen nog niet uit welke dat gaat worden. De speculaasje of toch de Muy Bueno.

Welke smaak lijkt jou het lekkerste? Met de code PUURJAEL10 krijg je 10% korting. Niet op de Sinterklaasbox te gebruiken. Gebruik daar de code pakjesavond voor gratis verzenden.

Koekjesdeeg - pinterest

1 thought on “Wij testen koekjesdeeg van Let’s dough

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: